• Dino
    2.8k

Ovo je ko ona scena iz “Krv nije voda” kad se zena dode zalit muzu u kockarnicu da nema kaj djeci napravit za jest pa on njoj pokaze na aparat i veli “Evo, jel vidis da radim? Vidis da radim?!”
  • Nolifer
    8.3k

To im je i domet i pokazuju koliko su nesposobni, jer nisu rješili smeće, grad smrdi i prljav je, oni se opet bave time? Ti su stvarno zapeli u prošlosti. Tako da na idućim izborima treba ih pomesti i birat manje zlo...
  • Mali Zeus
    14.1k
    Nepravedni ste prema gradskoj vlasti, nedavno su otvorili sklonište za mačke.

Btw početkom godine sam vidio Program građenja komunalne infrastrukture za 2024. godinu po kojem je za trešnjevku jug bila predviđena rekonstrukcija signalizacije od Prečkog do Srednjaka. Listopad 2024. godine, još nije napravljeno ništa, naravno.
  • dinamo u srcu
    1.7k
    Jedino što ja mogu reć kao laik ovako na prvu što se je napravilo u mandaru Možemo je da se od ozbiljnih poslova napravilo i što je vidljivo svakom laiku, je da se krenulo u obnovu doma sportova, počela je priprema za stadion u Kranjčevićevoj i nabavljeno je nekoliko novih tranvaja koji sada voze po Zagrebu i to je to. Primjetio sam u istočnom djelu grada da je se posadilo punp novih drveća kao pretpostavljam da se zazeleni dio grada. Ali Dva jedina ozbiljnija projekta koja su pokrenuta u ovom mandatu su stadion Kranjčevićeva i Dom sportova. A ovo mjenjanje ulica, pretvaranje centra u pješačku zonu, farbanje užeg centra sa nekim životinjama,mačkama i itd to je sve veliko ništa. Apsolutno su nesposobniji od Bandića to je svakom iole poslovnom čovjeku jasno.
  • Dzoni
    747

Podržavam jedino to što će Kuže dobiti svoju ulicu, ostalo me ne zanima nešto previše
  • Zdravko Maček
    145

bandić je bio jako sposoban...u tom kontekstu i mamić je bio sposoban
  • Mali Zeus
    14.1k
    Možda da ovod preselimo vrlo kvalitetnu raspru o tome kaj je bolje Zvonimirova i Maksimirska naspram Trešnjevke. :D
  • Dino
    2.8k
    Glupa rasprava jer se zna da je Tresnjevka bolja!
  • Mali Zeus
    14.1k
    Glupa rasprava jer se zna da je Tresnjevka bolja!Dino

Tema zatvorena.

Idemo dalje.

:grin:
  • mali M
    5.5k
    ne ne, čekaj, malo... šta cijeli kvart protiv dve ulice? Šnjefka osim kul imena nema ništ! Zvonimirova je dobila ime po kralju, a Maksimirska je dobila ime po našem stadionu!!! Ako ti nije flawless victory, neznam što je!! :rofl:
  • Mali Zeus
    14.1k
    ↪Mali Zeus ne ne, čekaj, malo... šta cijeli kvart protiv dve ulice? Šnjefka osim kul imena nema ništ! Maksimirska je dobila ime po našem stadionu!!! Ako ti nije flawless victory, neznam što je!! :rofl:mali M

Dajte najte kolega. :D
    Dino je sve rekao, nema se tu kaj dodati više.
  • mali M
    5.5k
    ma hau jes nou! kao da Ozaljska i Magazinska daju neku prednost nad Maksimirom! Jedino dobro u Ozaljskoj je što je tamo nekad imala stan Vesna Pisarović!

p.s. - zapravo ni neznam zašto se bore Petrova, Zvonimirova i Maksimirska protiv Šnjefke, ali sam se uključio! :rofl:
    p.p.s. - zapravo su Petrova i Zvonimirova avion naspram Maksimirske, jer ima dosta kuća starog štiha i na njima možeš baš vidjeti onaj "duh" starog Zagreba!
  • Mali Zeus
    14.1k
    Ma Maksimirska kao Maksimirska je meni blago jeza, al ulice okolo su jako lijepe iako se i tamo sad ruši sve u 16 i grade nekakve ružne urbane vile itd. Plus kaj i tamo ima svakakvih rupa kad malo dublje zađeš u kvart.

Ozaljska ima svoj šarm kao i Maksimirska :D

Socijalistički dio Zvonimirove je grozan, al onaj iza križanja s Heinzelovom je lijep.
  • Nolifer
    8.3k
    Idealna podlogica za ovu raspravu

:grin:
  • mali M
    5.5k
    Socijalistički dio Zvonimirove je grozan, al onaj iza križanja s Heinzelovom je lijep.Mali Zeus

skroz si u pravu ova slika je meni sve (Zvonimirova iz 1930)
    [img]http://Zvonimirova-1930.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.