• mali M
    5.8k
    Svi nose trenirku, samo Dado Topić :lol: :joke:Nolifer

Ispravio sam te :lol:
  • mlinchica
    2k
    Nisam do sada vidjela ovu šiltericu. Jel moguće da mi je pobjegla ili je nova? Prekrasna je, s grbom naprijed, samo takvu tražim.
    Ne nalazim ju u webshopu.

IMG-6905.jpg
  • Do kraja2023
    223

Nova je.
    Ima je u Fan shopu kod stadiona.
  • NKDZ86
    2.1k
    Kad će doći trening majica s kratkim rukavima?
    Hoće li novi proizvodi dolaziti još?
    @Pop corn?
  • Agramer86
    388
    Kada će doći novi web shop? Odlažem kupovinu proizvoda već 3 mj jer je bilo rečeno da će sa novim web shopom doći i nove stvari. Prije par mjeseci je netko rekao da je web shop u izradi pa me zanima gdje je zapelo.
  • Paggini
    26.4k

Izrada webshopa je dugotrajniji proces od mjesec, dva. Pretpostavljam da se radi potpuno nova arhitektura, a ne nadogradnja postojeće koja je neupotrebljiva što bi značilo da će to potrajati još neko vrijeme.
  • Agramer86
    388
    ok. Fala na odgovoru
  • din
    472
    bavim se baš time, izradom webova, i mogu ti reći da izrada od mjesec dva je daleko pre malo za kvalitetan shop. Naravno ovisi kad su krenuli, ali sigurno će potrajati :)
  • NORTE
    12.3k
    Majica koju si tad nisam nabavio, a volio bih kupit nešto slično tome.

Npr "tablica" ZG DINAMO bila bi zakon.
    Dajte nam to pripremite da zaplavimo tribine.
    i285415639400744785._szw480h1280_.jpg?etag=%221b68c-5db44839af051%22&sourceContentType=
    josip-kuze-coach-of-dinamo-zagreb-celebrates-at-maksimir-stadium-in-zagreb-croatia-saturday-may-13-2006-after-dinamo-won-the-national-soccer-championship-by-beating-rivals-hajduk-of-split-1-0-ap-photofilliphorvat-2PD3DMG.jpg
  • Mislav
    15
    Ne znan zašto Boysi nebi odradili web shop kao internetsku stranicu, nekako mi je bzvz šta se sve mora radit preko Facea i Instagrama. Dosta je praktičnije da se samo naruči sa web stranice, manje stvari bi tribali manualno odrađivat, a i pretpostavljan da bi skočia promet
  • Robi T
    253
    Ne znan zašto Boysi nebi odradili web shop kao internetsku stranicuMislav

platforma postoji na https://www.badblueboys.hr/
    Znam da otvaranje webshopa zahtijeva dosta troškova a BBB kao grupa nemaju stalan izvor prihoda tako da mislim da bi cijena proizvoda sigurno poskupila
  • Gradjanski Dinamo
    383

Postoji li mogućnost da klub udruzi navijača omogući korištenje klupskog web shopa besplatno?

Realno, klub web shop ima, a odnosi kluba i navijača su valjda najbolji u povijesti. Klubu to nebi bio dodatan trošak, a puno bi značilo tribini koja je dugogodišnjim bitkama dovela do toga da je Dinamo napokon klub svakog svojeg navijača.

Samo razmišljam govoreći. Je li to imalo realno, nemam pojma.
  • Gradjanski Dinamo
    383
    Imam jednu malu primjedbu/prijedlog.

Je li ikako moguće da neki proizvodi budu u stalnoj ponudi shop-a?

Evo npr. retro dresovi. Ako me sjećanje služi, prije ovog retro dresa Gradjanskog u prodaji su bila minimalno četiri dresa.

Mogu li se svi oni opet pustiti u prodaju? Mislim, to nije kvarljiva roba. Naručiš neke razumne količine i polako ih prodaješ. U mojim očima je Dinamo velik klub. Velike povijesti. I morao bi takve stvari imati u konstantnoj prodaji u shopu!!! @Pop corn
  • mali M
    5.8k
    Realno, klub web shop ima, a odnosi kluba i navijača su valjda najbolji u povijesti. Klubu to nebi bio dodatan trošak, a puno bi značilo tribini koja je dugogodišnjim bitkama dovela do toga da je Dinamo napokon klub svakog svojeg navijača.Gradjanski Dinamo

ma razumijem te, ali znaš zašto ja nebi? jer ipak ima neku snagu da su boysi neovisni o bilo kome. Ne kažem da će se dogoditi, ali klub ti može onda reći, nemojte to stavljati na prodaju na našoj stranici jer, neznam, vrijeđa osjećaje male djece. Stvarno karikiram pa ne uzimajte primjer za ozbiljno, ali ima nešto u tome kad zadržiš svoju autonomiju bez obzira na jaku povezanost. U klubu se sutra može promjeniti vlast koja će možda željet umanjiti dio boysa u djelovanju, pa će biti problema. Ovako je meni zapravo najbolji odnos
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.