• NitkoBitan
    19.2k
    Gledam sazetke utakmice Salzburga i Bresta i vidim kako kut kamere fino pokazuje da Salzburg nije ni pustao u prodaju sektore iznad/pored gostujuceg (interes protiv nas vjerojatno jos manji od strane domacih). Nadajmo se kako ce iste dat nama kada ocito postoji interes.

Screenshot-2024-10-09-14-25-47-386-com-google-android-youtube.jpg
  • javolimtebejako
    1.6k
    ne bi se ja ničem nadao, da su htjeli dat, dali bi slobodnu prodaju ko protiv atletica i kog već još igraju
  • NitkoBitan
    19.2k
    A gle, jedna stvar je imat navijace protivnickog kluba okupljene na jednom mjestu a druga je stvar imat ih po cijelom stadionu.

Ne sumnjam da ce nasi ljudi iz kluba ljubazno pitat, a sad... Kako oni nama tako i mi njima, kad ce nas nesto trebat prisjetit cemo se listopada 2024. godine :smile:
  • VaxMerstappen
    2
    Kako oni nama tako i mi njima, kad ce nas nesto trebat prisjetit cemo se listopada 2024. godine :smile:NitkoBitan

Briga njih kad oni ne mogu napunit ni tih 5% u gostima haha
  • Mathiasovi Chageri
    3k
    Ma čim su oni zabranili prodaju za sve osim njihove navijače i kupce barem jedne karte proteklih sezona jasno je da ne žele niti jednog navijača Dinama više nego stane u gostujući sektor na stadionu. To je posve legitimno. Ako im je bolji prazan stadion u Ligi prvaka nego stadion pun pa makar protivničkih navijača, sasvim ok. Bit će slađe kad se vratimo u Zagreb s tri boda.
  • Liks90
    2.4k
    Stanje za Dortmund

ZD 221, ZG 1175, SG 1535
  • NitkoBitan
    19.2k
    Tko je rekao da sam mislio na to :smirk:
  • BBB Mataa998
    1.9k

Pala mi je ideja napamet da kupim najjeftiniju ulaznicu za sljedecu tekmu u Bundesligi i da onda kupim za Dinamo
  • mosad
    545
    Ne ide ni to nažalost
  • prefontaine
    811

Morao si DO SADA to već uradit. OD SADA ne može.
  • Bosskovitz
    12.7k
    Nadajmo se kako ce iste dat nama kada ocito postoji interes.NitkoBitan

Nemojte ništa posebno interpretirati iz mog komentara, ali ako su posebno za našu utakmicu ograničili prodaju ulaznica za domaće tribine, zašto bi onda posebno za nas dali još više ulaznica?

Ne drži mi to vodu. Ljudi ne žele igrati doma kao da su u gostima - to se nameće kao logičan zaključak. Više njima znači manje nas na stadionu i manje naša atmosfera nego dodatna zarada od više prodanih ulaznica Dinamovim navijačima. I jasno mi je to s njihove strane, jer ide im loše i zadnje kaj im treba je četvrtina stadiona popunjena ne bilo kakvim gostujućim navijačima nego nama, što znači da će se na terenu naša pjesma oriti više nego što se ori na Maksimiru čisto zbog stadionske arhitekture.

Možda daju više ulaznica, kamo sreće, ali po svemu što se da zaključiti iz njihovih postupaka - ne treba se baš tome nadati.
  • Liks90
    2.4k
    Stanje za Dortmund:

ZD 178, ZG 1080, SG 1445
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    frend mi pokusava uzet karte za dortmund, ali mu pise kako ulaznica vec ima osobu ili je u procesu kupovine i sad ne zna sto da napravi, jel moze pomoc?
  • prefontaine
    811
    Neka pričeka 15-20min pa proba ponovno.
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    budem mu sad javio, ne znam zasto mu uopce neda meni je sve iz prve radilo kad sam neki dan isao uzet karte za sve 3 utakmice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.