• Neron53
    887
    Pa vidis da ima interesa . Da je Dinamo mislio pustiti jug u prodaju, vec bi ga pustio.
  • Marley
    2k
    Pitanjce jedno opcenito.
    Ako zelim kupiti kartu (za neku HNL utakmicu), sebi koja sam clan i imam jos besplatnu kartu za iskoristit. I jos nekome koga vodim sa sobom, a nije clan. Jel mogu tako online kupiti dvije karte za zapad. A da smo mjesto do mjesta.

Isprike ako sam nesuvisla, imam dobar razlog :lol: ali nadam se da me netko shvatio :lol:
  • deda
    34.1k
    Nažalost ne. Moraš radit dvije transakcije. Sugeriram da to radiš kasno navečer ili rano ujutro kad nije navala na prodaju i siguran sam da ćeš uspjet kupit mjesto do mjesta.
  • Nino Bule
    14.5k
    Ili otic do stadiona
  • Marley
    2k
    Hvala. Ako odem na karatanu, mogu kupit mjesto do mjesta?
  • deda
    34.1k
    Možeš. Samo napomeni da uzimaš za jednog člana i jednog nečlana.
  • Liks90
    2.4k
    Stanje za Dortmund

ZD 265, ZG 1250, SG 1660
  • ZrnTSCHeZ
    336

Moraš radit dvije transakcije. Sugeriram da to radiš kasno navečer ili rano ujutro kad nije navala na prodaju i siguran sam da ćeš uspjet kupit mjesto do mjesta.

Bojim se da sustav onda bira popunjavanje praznih solo mjesta pa je dosta velika šansa da te kroz dvije zasebne transakcije razbaca po tribini...takva su barem moja (loša) iskustva

I ne znam zašto ne postoji mogućnost da odabereš točno određeno mjesto već je sve lutrija na slijepo
  • deda
    34.1k
    To spriječiš na taj način da tražiš 2 mjesta. Nakon toga jedno. Ako ti je za jedno mjesto ponuđeno ono od prva dva onda će ti i drugo dolo mjesto biti drugo iz prve opcije. Ako me kužiš :joke:
  • Dani Olmić
    453
    Nisam se nadao da je salzburg kao klub mislio ozbiljno sa prodajom ulaznica protiv dinama … al ocito jesu… bitno da su stavili protiv psg-a i atletica slobodnu prodaju… usrali se u gaćice male austrijske…. Koja lakrdija od kluba
  • gambino986
    0
    Decki, koja je nasa tribina u Salzburgu? Da probamo nekako uzeti online ulaznice, da budemo sto blize...
  • ZrnTSCHeZ
    336

Decki, koja je nasa tribina u Salzburgu? Da probamo nekako uzeti online ulaznice, da budemo sto blize...
    Sektori na jugu 127, 128, 129 i 228...barem je tak na shemi stadiona označeno

Jel imaš mogućnost kupovine karata?
    Uzmi odmah i meni :wink:
  • criticus
    2.6k
    To spriječiš na taj način da tražiš 2 mjesta. Nakon toga jedno. Ako ti je za jedno mjesto ponuđeno ono od prva dva onda će ti i drugo dolo mjesto biti drugo iz prve opcije. Ako me kužiš :joke:
    11h
    deda

Pa slaven belupo na kusek apasu ima biranje mjesta. Mi smo imali za godisnje. Dekod nas dere ko budale. Zašto ali zašto moramo trpit ovo. Rugamo se lokomotivi i varaždinu, a mi smo milimetar napredniji od toga. Mi smo dopustili da nas za tu uzasnu uslugu dekod dere. Sramotno.
  • scooniepenn
    3.5k

Dosta je velika razlika između i mi isto tako žicamo i one i mi isto tako žicamo i onda dobijemo. Mi žicamo i ne dobijemo ništa više nego nam trebaju dati, dapače. Za Bayern smo dobili i manje, a dosta sam siguran da će tako biti i za Salzburg i Slovan. Samim time, ne vidim niti jedan razlog zašto bi od sada pa nadalje radili ustupke bilo kome. Tvojom logikom mi jedini izlazimo drugima u susret. Podsjeća me na transfer politiku Dinama do dolaska Proljeća.
  • Neron53
    887

Zbog izoliranosti naseg juga, a prije preseljenja na novi stadion, jednostavno nismo i necemo biti u istoj poziciji pri nadjebavanju oko 5 posto kapaciteta za goste.
    A sto se tice dodatnih kapaciteta za gostovanja, navjerojatno je kako drugim klubovima/navijacima isti domacini izlaze u susret a nama ne. I to ne onima koji imaju navijace mirne ko bubice, dapace.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.