Neznalice nisam ni spomenuo već spominjanje nečijeg razumijevanja nogometa u tvom tekstu. — Captain America
A evo, internet fala Bogu pamti baš sve pa sam u pet minuta našao jednog lika koji je onomad razmišljao vrlo slično pa se složio s debilom koji je napisao ovaj tekst. Ima ih puno na forumu, ali jedan je bio najradikalniji.
Znam da uživaš u nekoj auri kontroverznog forumaša, ali iza svake svoje prognoze stojim imenom i prezimenom, a ti već peti put s forumskog profila pokušavaš podbosti s poantom koja uopće nema veze s meritumom rasprave. Apsolutno nigdje ne piše da su oni koji se ne slažu sa mnom neznalice i to samo maliciozna osoba može iščitati.
Znam da upis nema veze s temom, ali očito ti ni pet normalnih poruka i apela da se ne budeš anonimni pizdek i trovač nije dovoljno pa eto da zatvorimo i taj račun. Isprike na offu, vratimo se Bernaueru. — Zambatine škude
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.