• LM1995
    1.9k
    Odi na temu Kolekcionarstvo. Stavio sam fotku nedavno.
  • GZomanid
    688
    Bilo bi dobro da imamo u prodaji mirise za auto. Zastavica mi visi na retrovizoru dok se ne raspadne, a mirise mjenjam bar jednom mjesečno. Zamišljam dinamov grb s aromom citrusa kako se ljulja na mjenjaču :love:
  • Nolifer
    8.6k
    Zamišljam dinamov grb s aromom citrusa kako se ljulja na mjenjaču :love:GZomanid

Kakvog citrusa, zamišljam da mi auto miriše na Maksimir, na miris znoja, dima i urina... :up: :wink: :lol:
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    bilo je mirisa prije par godina u shopu, koliko se sjecam jedan je bio od lavande a drugi od narance ili limuna, svakako podrzavam ideju da se vrate a pogotovo ovaj od lavande taj mi je bio mrak.
  • modri-kibic
    136
    Jel ima neki razlog zbog kojeg se ne tiska oznaka HNL-a ili Lige prvaka na dres u shopu? Muka mi je kada vidim na IG profile koji prodaju plave dresove sa oznakama Lige prvaka. Isto tako sam vidio da Gorica prodaje svoje dresove sa oznakama HNL-a.
  • NORTE
    12.2k
    Gorica prodaje svoje dresove sa oznakama HNL-a.modri-kibic

Koji je to poriv željeti nositi na kupljenom dresu svog kluba doslovno logo kladionice (ne lige) koja je pritom jedan od najvećih sponzora našeg glavnog rivala...
  • Mrvica
    4k
    Da se barem može kupiti dres bez bilo kakve oznake sponzora ili natjecanja ili čega već..
  • modri-kibic
    136

Poriv je taj kaj te sve IG stranice prodaju dresove sa oznakama HNL-a ili LP-a. Zašto ne bi klub dodatno zaradio 10 ili 15 e po dresu, ako netko želi kupiti dres koji ima te oznake. Na taj način bi možda dodatno smanjili prodaju tih dresova preko raznih IG profila.
  • Nolifer
    8.6k
    Zašto se ne bi prodavalo, isto prilika za dodatnu zaradu, da naplatiš po razumnoj cijeni te dodatne sponzore na dresu i bok, pa ko voli nek izvoli.
  • Mrvica
    4k
    Netko voli imati sve na dresu da je što sličnije MW dresovima, a netko voli da je dres prazan (prvi ja) ako se nosi svakodnevno. Meni osobno imaju neku posebnu čar kad nema ništa na njima, ali eto 100 ljudi 100 ćudi.
  • Agramer86
    388
    Novi asortiman LP koji će mi opet izbit pedesetak eura iz novčanika je došao u webshop.
  • NitkoBitan
    19.1k
    Jakna na Stojkovicu je bas dobra. Takve stvari bi klub trebao izbacivat mimo Castore/UCL asortimana, dakle samostalno.
  • mokoxax468
    760
    a mogao si okačiti sliku/link ovdje da vidimo, ovako sada moram tražiti po društvenim mrežama Stojkovića i jaknu :sweat:
  • NitkoBitan
    19.1k
    Ne mogu je nac u web shopu.

FB-IMG-1727794655691.jpg
  • Sajla
    5.9k
    dajte ovo u shop. za gacanje po maksimirskim slapovima :cool: a može se iskoristiti i za ribičiju (taman ima mjesta za grb na prsima):

O1CN01E3Jcdk1mj0luBuQnS_!!6000000004989-0-yinhe.jpg_540x540q90.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.