• CastAway1986
    1.7k
    pa s obzirom da mu je prva utakmica ja mislim djelovao je na trenutke stvarno dominantno , u svakom potezu se vidi da zna što radi nadam se da će se razviti i biti kalibar za prvu momčad..
  • Rizvo
    29
    Doveli su u mlađe selekcije 2 nasa igrača iz Njemačke te dovođenje ovog Senegalca i onom Meksikanca su nekako putokaz da su krenula razmišljanja koje sve ozbiljne akademije rade...a to je da dovode talente sa svih strana svijeta još dok su mladi i nedokazani...nekako Red Bull akademije to najbopje pokazuju. Što je dobro i obećavajuće...
  • Ivdzo11
    4.3k
    Dinamo će protiv Monaca biti jači za Mikića i Ćutuka, koji su već upisali službene seniorske minute za 'modre', kao i sjajnog slovenskog virtuoza Šuntu, koji je prošao dio zimskih priprema s prvom momčadi
  • Ali
    2.2k

Gledao sam pol sata za vikend ovog juniora (Luburic) pristiglog iz njemacke u dinamovom dresu.
    Nista posebno za prvi nastup, nicim se nije istaknuo u porazu juniora II .
  • Mali dioničar
    16.1k
    Znači Frasca i Sigur zajedno na SP26.
  • Zagi
    8.5k
    Sviđa mi se to širenje baze. Baš sam entuzijastičan kako će dinamo izgledati za nekih 5 godina.
  • Keyser Soze
    10.6k
    Promašili penal.
  • The Undertaker
    5.9k
    Rekao bih da nam je penal poklonjen ali je teško biti siguran. Izvođenje bez veze, poluvisoko blizu golmana, ako ovaj pogodi stranu ima sigurnu odbranu.
  • Paggini
    26.1k
    Penal više da, nego ne. Ali najgore je pucati poluvisoko u stranu, jebiga, to se fkt najlakse skida ako pogodi stranu golman.

Malo smo se razigrali, zasad to izgleda dobro.
  • Dani Olmić
    450
    Ima li negdje prijenos? Da se malo zagrijemo za veceras
  • medvescak90
    61
    Arena 1, dobro djelujemo iako su oni fizicki puno dominantiji, bar tako djeluju ali ni u jednom duelu se to ne osjeti
  • Georg Koch
    4.9k
    Branko Pavic bas jede ovu malu djecu.
    Mikic takodjer mocan, drzak, sa kvalitetnim rjesenjima.
    Ova dvojica bi mogla(trebala) biti velike nase uzdanice u buducnosti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.