• Kujtim Shalla
    3.1k
    Bravo Torrente , puta madre kaze Raul jbt koliko je bilo kritike ,decko sasvim solidan u obrani opasna u prekidima. a bit ce jos bolji sad kad moze komunicirati sa Nenom
  • cibona
    3.3k
    Evo nam toliko tražene treće špice :wink:
  • Big Daddy
    1.3k
    Naš TORANJ!
  • ibro1986
    209
    baš sam to mislio napisati haha
  • Blueshadow86
    1.8k
    Čestitam na dobro odigranih 90+ minuta. Čestitam na postignuta 2 gola. Imam osjećaj da ćemo konačno postati opasni u prekidima, što je jako bitan segment igre, a ne da uvijek strepimo kad se mi branimo u prekidima. Bit će to dobro.
  • diebalo77
    212
    Čestitam na dva gola i vjerujem u njega pod vodstvom Bjelice
  • ibro1986
    209
    Na sofascore ocjena 8.8 i igrač utakmice
  • Dudu 9
    302
    Vidjelo se još u onoj prvoj utakmici da je sasvim dobar igrač, samo Jakir zna zašto mu nije davao više prilika.
  • Georg Koch
    4.8k
    Trebalo bi iscupati podatak kad nam je zadnji put stoper zabio 2 gola :D
    Bravo decko, samo 4 gola do 1.strijelca lige.
  • jp23
    2.7k
    Pada mi na pamet mislim Perić protiv Osijeka u pobjedi 5-2
  • Big Daddy
    1.3k
    Meni se isto cinilo, i ti si mi sad potvrdio
  • tp1997
    560
    Osim dva gola, većinom siguran u obrani, no-nonsense stoper.

Radije bih njega vidio u prvoj protiv Monaca nego Bernauera koji uvijek ima jedan do dva moždana udara po utakmici
  • NitkoBitan
    18.6k
    Gledat cemo ga skoro pa sigurno protiv Monaca. Jednostavno se rjesava lopte i cini mi se da to smeka Bjelica, odnosno minimalno kompliciranje sa rjesenjima u obrani. Takoder ce nam bit potreban igrac u skok igri jer Monaco ima 2 stopera i Zakariu sa oko 190cm visine. Nek se KTC pobrine za Embola i bit ce to dobro.

Inace u buducnosti vidim stoperski par Torrente - Mmaee (pricam o trenutnom kadru bez pojacanja). KTC ima 35 godina i u zadnjoj je godini ugovora. A kaj se tice Mmaeea mislim da je on vrlo kvalitetan stoper samo ga trener treba dobro poslozit i motivirat. Dosta je sigurniji i tehnicki potkovaniji od Teophila. Jbg duzi period neigranja u Ferencvarosu (zbog odbijanja novog ugovora) je ostavio malo traga.
  • Marley
    1.9k
    Ovaj mali mi je bas ugodno otkrice. Kod nas je koliko vec, 3 mjeseca, a jedva da smo ga i vidjeli.
    Kad ono, skroz dobar. Efikasan u onome sto je njegova zadaca, jos bonus, zabio dva gola :grin:
    Bravo :strong:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.