• Mladi Starac
    211
    Odigrao 1 tekmu u kojoj je bio i vise nego solidan. Zasluzuje vise prilika!Orc123

upravo to.
    valjda će igrat sutra. nadam se.
  • CastAway1986
    1.6k
    Zasad mu je priča nalik Sosi lani..Nadam se da će dobiti što više prilika da pokaže jeli dugoročno rješenje ili će na zimu već sletjeti neki novi stoper
  • hardek
    3k
    Čudo da nakon ovoliko tekmi nije ni jednom isprobana Torrente - Mmae opcija kao 2 stopera. Igrali su jednom skupa ali u 3 sa Maxom.
  • Teofil Kateran
    1.4k
    Meni nimalo nije nalik Sosi jer je Sosa bio dosta očajan u nekim segmentima u ono malo što je igrao. Torrente mi se ne čini kao materijal za startnu postavu, ali mislim da bi mogao bit dobra rotacija, pogotovo jer nije na visokoj plaći. Treba pričekat da dobije više minuta da se može sudit, ali ovakav dojam sam zasad stekao.
  • Droljo
    8.6k
    Nepotrebno dovođenje ali kad je već tu morala bi mu se dati šansa. Bar u hnl-u. Te fore u kupu sutra su kurac. Nemoj ga niti sutra stavit jer niš se nebu vidjelo...
  • miro
    4.7k
    Ne znam, onaj izlaz i reakcija kad su nam zabili gol danas :grimace: kritično
  • austrijanac
    4.2k

Svi skupa su kiksali kriminalno.
    Lako za njega, nama standardni igrači u obrani cure.
  • Orc123
    8.4k
    I kaj radi njegove reakcije smo primili gol? Daj molim vas....odigrao je danas dobru utakmicu, među boljima....
  • Maxova dijagonala
    1k
    Dečko bi mogao bit dobitnik kod Bjelice.
    Mislim da ima bolju budućnost u Bjeličinom Dinamu nego Bernauer...Ima nešto u njemu iako mi se čini malo trom
  • Mladi Starac
    211
    Ima nešto u njemu iako mi se čini malo tromMaxova dijagonala

meni se čini više ko da je prepadnut.
    ali mi je bio oke danas.

makar je su svi bili muka za gledat.

dao bi mu još minuta, treba igrat više.
    vjerujem da će Neno sve to sredit.
  • Mali Zeus
    14.1k
    Nije imao puno posla al izgleda ok, treba još šansi.
  • K3p
    176
    Mislim da bi mogo dobiti više prilike kod bjelice u tekmama di treba sve čistit, tekmama kao što je bio bayern. Imam dojam da je dosta dobar u tome i u skoku i u duelu. Nema neku lucidnost i pass prema naprijed nego je samo mantinela, ali destrukcija mu dobro ide. Doduše premalo je igrao pa to sve skup može bit samo krivi dojam.
  • prefontaine
    809
    Old school stoper. Zaustavi, izbij, ne kompliciraj, izbaci.
  • Antisha
    774
    Čestitke na jako dobroj utakmici okrunjenoj prvijencem u našem dresu, želim mu još puno ovakvih :strong:

Edit: bome sam uranio :lol:
  • Doktor Kunić
    3.7k
    Jednom treneru Torente skida viruse a drugom filmove.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.