• DrawTube
    7.1k
    Samo cekamo da mali crnac objavi There We Land
  • Dinamovapriča
    926
    Mario Šitum također dobrodošao nazad u Dinamo uz Nenu... :cool:
  • Mali Zeus
    21.8k
    Nikada nije rekao da se odnosilo na glavu, već na klubBlueHerzog

Imaš citat?
    Naravno da je malo licemjeran, ali koji trener nije. Ja se osobno nisam osjetio uvrijeđenim nimalo tada, niti sam promijenio mišljenje.
  • mali M
    10.3k
    Zaboravio si i četvrtog - Gražvydas MikulėnasPaggini

ma već sam i s tobom riskirao zbog pijačine, ako stavimo i Graža to će biti mazanje usred emisije samo takvo! :rofl:
  • Mladi Starac
    476
    da da.
    ma ovo će biti sjajno.
    jako sam sretan.
  • Mali Zeus
    21.8k
    Topčagić pojačanje u napadu. :strong:
  • Blueshadow86
    5.3k
    Šteta što će Bjelica biti kroz dan, 2 novi trener Dinama. Šteta što to već nije SADA, ODMAH!
  • Dani Olmić
    2.2k
    Po meni isto nekako najbolje rijesenje u ovom trenutku. Ima znanje, napravio si kolko tolko ime u trenerskom svijetu a sto je mozda najvaznije, ne treba mu previse vremena da se prilagodi na klub i na sve okolnosti kluba. Sve u svemu win-win situacija.

Ali da je došao recimo neki treci, koji je isto ime a jos nije bio u dinamu, sigurno bi ga isto jako lijepo docekali.
  • Mladi Starac
    476
    ma to bi svi.
    ali mislim da će to već sada biti boost na svlačionicu... pogotovo kod naše doktor balerine Petka...

uvjeren sam da ćemo danas razbit uvijek neugodne Banjole :D
  • serbus
    6.1k
    Ni danas nema bijelog dima iznad Maxa...
  • Imamo Dinamo
    4.2k
    “ a nakon toga Bjelicu bi još trebao potvrditi Dinamov Izvršni odbor.”
    Znaci li ovo da je posao iznad 3m eura?
  • Jos-Optimus
    12.1k
    Bio je i Zajec...Ako si samo zbog toga napravio profil onda žali Bože
  • brile86
    202
    Moguće iznos ugovora plus odšteta Unionu.
  • Paggini
    91.9k
    Da je ovo lipanj, mogla bi se povesti rasprava Neno ili netko drugi. U ovom trenutku, rasprave nema - Neno je jedino instantno i dugoročnije riješenje.

Dobrodošao nazad u njedra kluba kojeg si uvijek volio!
  • MarK
    1.5k
    to je više bilo kmečanje od nemoći. Zna se kakav je u afektu. Htio je ispasti baja i osvetiti se jer je protjeran ni kriv ni dužan. J*bavao je on "mater u p*čku" Dinamu i kad je vodio Austriju Beč pa je poslije dao sve od sebe za Dinamo. Napravit će on to i Trabzonu i Unionu ako zatreba. Možda i Osijeku tko zna. Takav je Neno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.