• San Lorenzo
    18.4k
    Marko Marić u svojoj bijeloj Tesli i moja malenkost na tračnicama čekamo zeleno.
    U jednom trenutku me pogleda, ja ga tražim da spusti prozor i upitam ga onako euforično JEL TAK DA JE NENO NOVI TRENER?? :rofl:
    On se onak od srca nasmije i veli mi da bum sutra sve vidio ali kroz osmijeh mi je doslovno potvrdno odgovorio.
    Toliko od mene, ubit će me netko na cesti, hvala na pažnji
    Dubbbrava
    I krv svoju za plavu boju! :cool:
  • Mr Anderson
    9.7k
    On se onak od srca nasmije i veli mi da bum sutra sve vidioDubbbrava

I misli si Marić u sebi...gle ovog hlebinca, volio bi ga vidjeti kad mu sutra objavim da Perković ostaje v.d. do Božića.
  • Mr Anderson
    9.7k
    Bild piše da Bjelica s Unionom ima ugovor do 2026. Plaća je nešto veća od milje po sezoni.Niko1986

Nek nam ga daju na posudbu, platimo im koji euro za to.
  • Maximo
    668

A di mu je Rene Pommes Frites?
  • vjeko1701
    11.5k
    Nije on krenuo u solo avanturu nakon Osijeka?
  • sport
    4k
    Nadam se da nećemo i mi sudjelovati financijski u raskidu ugovora ako je NB taj.
  • Seiko
    0
    “Tradicija bunta”
    Taj postulat nece vise imat smisla , ako dodje Bjelica.

3,2,1, napadnite me slobodno.
  • ElDorado
    1.5k
    Druga grčka liga
  • gio
    157
    Bit cu pomalo razočaran ako nakon toliko pregovaranja dođe "samo" Bjelica.

Korak naprijed u odnosu na Jakira i hnl stručljake al očekujem više.
    Praskaton

Bit ce NB + https://www.transfermarkt.at/marie-louise-eta/profil/trainer/118097
  • NB86
    15.4k

Seiko

Nemamo te sta napast kad nisi napisao ništa smisleno, da si nesto pokusao argumentirat pa hajde ovako je to klasicna udica
  • dzg2024dzg
    102
    “Tradicija bunta”

Seiko

3,2,1 očito nikoga ne zanima što si napisao, ali evo ja ću se upecati :lol:

Zar nije baš Bjelica srao po Mamiću i otkrivao njegov ''prljavi veš'' i odjebao ga kada mu je nasilno mislio smanjiti plaću preko noći.

Po meni ''Tradicija bunta'' kako ti kažeš, baš ima smisla s Bjelicom. :smile:
  • mrgud
    248
    Pa kaj ga nisi pital jel prati zonu,ak se mući koga dovesti na zoni mu sve ljepo piše :cool:
  • Kepec
    7.2k
    na zoni mu sve ljepo pišemrgud

Ak krene čitati sve prijedloge i rasprave ovdje, novog trenera ćemo dobiti 2027.
  • Purgeri
    930
    Dobro je ako je točno da ćemo sutra dobit novog trenera, to je stvarno zadnji rok budući da je utakmica u subotu.
  • mrgud
    248
    Ak krene čitati sve prijedloge i rasprave ovdje, novog trenera ćemo dobiti 2027Kepec
    To je opet prije novog stadiona :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.