• jakov1
    232

Glupe su mi price o marionetama i vodenju kluba iza kulisa, ali mi je jos gluplje sakrivanje iza statuta. U statutu se nigdje ne spominju sportski direktor i trener, a mislim da se svi slazemo da su njihove odluke najznacajnije za klub i da 4 menadzera u Upravi ne bi trebali imati nista s njima.
  • Bosskovitz
    12.4k
    4 menadzera u Upravi ne bi trebali imati nista s njimajakov1

Kako misliš da ne bi trebali imati ništa s njima? Pa Uprava ih formalno bira i s njima potpisuje ugovore.
  • jakov1
    232

U ovom slucaju, "njima" je bila zamjenica za "odluke", a ne "trenera i SD".

Na Upravi je da odobri uvjete transfera i ugovora, sve ostalo je u domeni sportskog sektora kluba, iako se to eksplicitno ne spominje u statutu.
  • Rakovica1986
    701
    Ne mogu se sjetiti tko je to izjavio, po sjećanju čak i nisam fan te osobe, ali sportskom direktoru se može suditi i na temelju toga donositi odluke tamo u svibnju kada sezona završi. Sve ostalo nije fer i nema nikakvo uporište pogotovo jer smo i dalje u rujnu i čeka nas još minimalno 7 utakmica Lige prvaka.

Vodstvo kluba je posredno izabrano voljom svojih članova i znam da svaki dan tamo daju sebe maksimalno da bi Dinamo bio bolji i uspješniji bez ikakvih rezervi i što je još bitnije, repova.

Svi vi koji nakon krize rezultata u rujnu i prve promjene trenera od strane novog vodstva kluba zazivate ostavke može vas biti sram.

Priliku za promjene ćete imat na sljedećim izborima, a dotad bih vas molio da se vratite u onaj pak iz kojeg ste izvirili. Što je najgore čak je i taj pak nedavno poželio sreću i uspjeh novom vodstvu kluba koje je izabrano voljom svojih članova i to čini mi se bez fige u džepu.

Sramota
  • Mali Zeus
    14.1k
    Priliku za promjene ćete imat na sljedećim izborima, a dotad bih vas molio da se vratite u onaj pak iz kojeg ste izvirili. Što je najgore čak je i taj pak nedavno poželio sreću i uspjeh novom vodstvu kluba koje je izabrano voljom svojih članova i to čini mi se bez fige u džepu.Rakovica1986

Ne vjeruj Danajcima ni kad darove nose.
  • Ivdzo11
    4.3k
    U Maksimiru ima još novosti, klub bi sljedećih dana mogao napustiti Darko Podnar. Dinamovom članu uprave koji je u klub stigao u vrijeme Mirka Barišića ponuđeno je mjesto direktora u Slaven Belupu. Još nije poznato hoće li Podnar "dići sidro" i potražiti novi izazov u sportskoj karijeri ili će (puno vjerojatnije) i dalje ostati u Dinamu.
  • Imamo Dinamo
    3.7k

Kud ne ponudise to Tomacicu :monkey:
  • austrijanac
    4.2k
    Uz dužno poštovanje svima koji rade s njima, ni jedan ni drugi ne odišu inteligencijom i sposobnošću.

Veće pohvale ljudima koji rade s njima.
  • Bernard
    577
    Pohvale svima uključenima za dovođenje Nenada Bjelice. Nadam se dobrom nogometu sa puno trke i naravno puno pobjeda!
    Živjeli!!
  • skener
    1.1k
    Gost Dnevnika Nove TV bio je Krešimir Mlinarić, član Izvršnog odbora Dinama.
    Zašto se Dinamo odlučio za Bjelicu?

"Zato što je u ovom trenutku najbolji izbor za Dinamo. Svi su pristupili tome ozbiljno, profesionalno i studiozno i ja vjerujem da je on dobar izbor. Vjerujem da će on Dinamo vratiti na pobjednički kolosijek."

Kako Mlinarić komentira Bjeličine izjave o korporaciji dok je bio trener Dinama?

"Svaka ideja o korporaciji mislim da je sahranjena s našom pobjedom na izborima i da je to riješeno."

Mlinarić je još dodao:

"Bjelica je naš dugoročan izbor. On nije čarobnjak s čarobnim štapićem, ali vjerujemo da je osoba koja momčadi može podići samopouzdanje naše momčadi."

Tko je osim Bjelice još bio u igri?

"Ne bi bilo profesionalno da otkrivam pojedinačna imena. Ono što mogu reći je da je bilo puno velikih imena iz svijeta nogometa, a ono što me posebno veseli je da svi kojima se pristupilo, o Dinamu su govorili s velikim respektom i nisu zatvorili vrata Dinamu za budućnost."

Za kraj je poručio:

"Naša ideja je od početka bila da se klub mora otvoriti članovima. Ono što nas očekuje krajem godine je tribina za naše članove gdje će članovi moći dobiti sve odgovore."
  • Big Daddy
    1.3k
    "Naša ideja je od početka bila da se klub mora otvoriti članovima. Ono što nas očekuje krajem godine je tribina za naše članove gdje će članovi moći dobiti sve odgovore."

E too, tako to rade veliki ozbiljni klubovi. To isto ima Bayern svaku godinu i uvijek je preveselo!
  • Mali dioničar
    15.9k
    Na redovitoj 10. sjednici Izvršnog odbora predsjednik Uprave Zvonimir Manenica je predstavio financijsku sliku kluba i zaključeno je kako je klub financijski stabilan bez većih financijskih rizika u svakodnevnom radu.

Svi članovi Uprave su izvjestili članove Izvršnog odbora o aktualnoj situaciji u klubu u svojim sektorima, te predstavili planove za iduće kratkoročno razdoblje.

Sportski direktor Marko Marić usmeno je predstavio aktualnu situaciju u sportskom sektoru, ne samo prvoj momčadi, već i o nogometnoj školi. Zaključeno je kako do kraja domaće sezone ima dovoljno utakmica da se klub vrati na prvo mjesto i obrani naslov prvaka Hrvatske, te da u Ligi prvaka nastavi s trendom pozitivnih rezultata i dobrih igara u Ligi prvaka.
  • morales
    149
    neka podnese ostavku taj sportski sektor ako ne osvoje prvenstvo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.