• NB86
    15.2k
    Tko brani Baturinu?emilperska

Nisam rekao da branis baturinu nego da je iz nekog razloga mmaee najveci krivac a imas igraca od 20 milijuna koji na terenu pokazuje manje od njega, vise mi je to upitno nego mmaee
  • Marcinko
    624
    Evidentno loše igramo, zato je i trener dobio otkaz, ovu utakmicu treba pobjediti i nadati se da dođe što bolji trener i da to posloži jer ove priče da su sad svi odjednom panjevi je mučna za čitati.
  • Cif
    216
    Nisu panjevi ali trenerova greška jer su svi u padu forme katastrofalnoj
  • Rakovica1986
    813
    Ne izgleda to dobro zasad, par raspoloženih i to je to. Bez trke nema igre na prvu i drugu. Pričali su bivši treneri o tome da se nema vremena za trening, zato i ovako sporo i tehnički netočno izgledamo.

Ja mislim da bi se ipak trebalo radit malo više između tekmi.

Uzet 3 boda kako god, pa onda razmišljat o tome.
  • IceMan
    2.5k
    Ovo trebamo dobiti kako god znamo i umijemo. Ko će te pitati za 2 mjeseca za 3 boda, kako i na koji način.

A onda u reformu momčadi, s novim trenerom. Ne može mijenjat igrače, još barem 2 mjeseca, al mora učiniti da se promjene na puno puno bolje verzije samih sebe.
  • Captain America
    19.2k
    asistira za golOrc123

Asistira za gol.Crusades1986

IMG-2883.jpg

Asistirao je s desne strane, ali razumijem da vas dva ne znate razliku lijevog i desnog.
  • dinon7
    1.3k
    Kakvo mijenjanje momčadi? Tu ima i vise nego dovoljno kvalitete za šetanje ligom i pokoji bod u lp. Ajmo stati na loptu. Danas uzeti 3 boda kako god i nadati se da u klubu već imaju spreman ugovor treneru koji će doci i posložiti ove dečke
  • Orc123
    9.8k
    Pravi trener i mi cemo samljeti hnl!
  • striko
    1.9k
    Zamisli najbolji si strijelac HNL-a, ekipa ti užasno igra a ti na klupi. Tragedija
  • Cif
    216
    a vjerovatno mu je trener rekao da mjenja pozicije
  • NB86
    15.2k
    Koga misic čuva ne kuzim
  • San Lorenzo
    18.4k
    Presing doslovno ne postoji, osvajamo loptu jedino kad protivnik pogriješi.
  • Filip 91
    1k
    Treba stavit Kulenovića.
  • sebenico
    1.2k

Problem kreće od Petkovića
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.