• hardek
    5.1k
    Ja još uvijek vjerujem da se tu nešto da riješiti
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Nesto se i Marka pita, moze i on isforsirat transfer, ili raskid ugovora, sve je moguce
  • Mihael2305
    207
    Jednostavno, 2 zicera fulo... koja su mogla presudit igru.
  • Marcinko
    746
    Nek se vrati u svoj matični klub, ne trebamo mi trpiti njegovo vraćanje u formu.
  • Crusades
    16.7k
    ne trpimo mi ništa, čovjek je klasa. Onaj promašaj se svakome može dogodit.
  • Kermit
    587
    Rog mi je užasno drag igrač još od prve epizode u klubu.

Jebiga, onaj prvi je morao staviti iako mu je odskočila lopta. Drugi je od bloka izašao van.

Pozitivno je da se našao u 2 situacije, koje mu je kreirao Stojkovć (vidi se da zna). Dečko je na mjestu i vratit će mu se. Fali mu kontinuiteta, iz kojeg dolazi i samopouzdanje.
  • Blueshadow86
    3.7k
    Nek se vrati u svoj matični klub, ne trebamo mi trpiti njegovo vraćanje u formu.Marcinko

Čemu ovo?
    Onaj njegov drugi šut su okrzala Elezova leđa, da nije, lopta bi bila u maloj mrežici, a Rog junak. Neviđena sreća za tovare. A ti ga tjeraš iz Dinama na osnovu čega?
  • Paggini
    57.5k
    Daj bože da svi igrači Dinama tako izgledaju kad ulaze u formu...
  • Jaro
    10.5k
    Rog mora biti opcija prije Ademija a ne da ga se tjera iz kluba...
  • Ali
    2.7k

Apsolutno !

Trener je sve postavio krivo, umjesto da je zapoceo sa Rogom u prvih 11 i Stojkovicem desno umjesto Cordobe.
    Ovako Rog ulazi sa klupe normalno da je nervozan i da ima na ledjima pritisak da mora rijesiti utakmicu da bi dobi mjesto u startnih 11.
    Inace jucer je priorem bila ocajna, a nervoza na klupi se prenijela na igrace i nitko nije bio dovoljno miran da laganini poentira. Svi su bili u grcu, focus nula.
    I to je rezultiralo porazom.
    Promijeniti pripremu utakmica, opustiti igrace napuniti ih samouzdanjem.
    Jeste li gledali velikog Ancelottia , zadnjih 15 minuta kada real gubi , nema nervoze mirnocom dominira na klupi i jednako tako hladno i mirno ne prosljava golove. Sve je to dio kojeg trener pravi mora nauciti primjenjivati.
    A ne skakati kao pjetlic na svaki dosudjeni aut, hvatati se za glavu kod svakog udarca prema golu...
  • Jaro
    10.5k
    nazalost, trener je postavio tocno onako kako je dosta ljudi ovdje ocekivalo - ziheraski, bezmudo i kukavicki. Netko je prije tjedan dana napisao da ako bude Ademi u prvih 11 tocno znamo scenarij utakmice - njihov autobus, i nase baziranje ta taj autobus slucajno ne izadje s kolodvora. Kao i vecinom, bar jednom popustis.
    Petkovic je na terenu stalno jer to je kukavici jedina napadacka taktika i opcija - valjda ce Bruno nesto izmislit. Kad ne uspije, jbg, Bruno ce i biti sve kriv, a kukavica ce tlapiti o sreci,realizaciji, bakljadi, kriteriju... o svemu osim o sebi i kronicnom nedostatku muda protiv Hajduka, ali i Rijeke, pa i Osijeka.
  • jedan u nizu
    13.9k
    Nepopularno mišljenje.

Nebih vraćao Roga u ritam i gradio mu formu da za 3 mjeseca ode iz kluba, a u to vrijeme uzima potrebne minute Kačavendi, Stojkoviću ili nekom trećem.

Pretpostavljam da će Cagliari tražiti previše za otkup, pogotovo ako Rog uhvati dobru formu, a mi to nećemo platiti.
    Rađe bih davao bolje minutaže Kačavendi koji isto izgara od želje i daje 300%.

Da se razumijemo, mislim da bi kupovina Roga bila dobra, ali to klub treba dogovoriti sada, a ne u prijelaznom roku kada će cijena biti veća i kada će se sezona potrošiti na rehabilitaciju igrača a zapostavit ćemo svoje koje smo ionako platitili nekoliko milijuna eura.
  • striko
    2.3k
    Trener će nas dovesti do toga da će nam Rog biti potreban do zadnjeg dana. Umjesto da se odljepimo u prvenstvu mi smo u stanju da ne možemo Mišića odmoriti ni minute a kamo li nešto rotirati.
  • Mali Zeus
    18.2k
    Da se razumijemo, mislim da bi kupovina Roga bila dobra, ali to klub treba dogovoriti sada, a ne u prijelaznom roku kada će cijena biti veća i kada će se sezona potrošiti na rehabilitaciju igrača a zapostavit ćemo svoje koje smo ionako platitili nekoliko milijuna eura.jedan u nizu

Kak znaš da se već ne radi na otkupu tj. razgovara?
  • dinamozivivjecno
    2.7k
    kako mi je ovog decka zao, nece ga i nece a vidi se da daje sve od sebe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.