• Simpatizer
    641
    Gattuso je svjestan da su i njemu odlaskom Kalinića dani odbrojani.
    Vjerojatno će ga na klupi držati samo iznos odštete za raskid koju bi mu morali isplatiti.
    Mr Anderson

S obzirom na to da je plaća njega + stožera €2,5mil godišnje, i da ima ugovor do ljeta 2026. mislim da neće dobit otkaz ove sezone (jedino ako nisu ugovorili da primi manju odštetu ali sumnjam da je Kalinić imao dovoljno jake pregovaračke sposobnosti za to)
  • Mr Anderson
    10.7k
    Jasno je da Kalinić nije najoštriji nož u ladici, ali ovaj njihov NO je isto poseban skup muljatora. Kao nisu mu odobrili neke transfere, a prije toga su odobrili dovođenje zvučnog i skupog trenerskog imena te Rakitića. Očito je bio cilj da se takvim imenim uz tehniciranje imenom Džeke dodatno zapali rulja kako bi se prodale preplate po većim cijenama i još malo zaradilo od marketinga.
    Sad su tresnuli o pod, umjesto euforije je došlo otrežnjenje, para nema jer su u proračun uračunali lovu od Europe i prodaje Pukstasa i sad slijedi vrijeme teške štednje i životarenja.
  • Ivdzo11
    5.6k
    Novo ime sportskog direktora trebalo bi biti poznato već danas. Smjena Nikole Kalinića, koliko god je i za njega samoga bila šokantna, očito nije iznenadna nego od ranije planirana jer predsjednik Ivan Bilić već ima novo ime.

Za sada ništa nije poznato osim da bi opet trebao biti stranac, što na Poljudu i nije neka novost, s obzirom da smo već imali Mindaugasa Nikoličiusa, ranije i Marija Branca.
  • Omake
    5.8k
    Kao najgori kanibali nama lani radili ražanj, a sada sami sebe pojeli. Jedva čekam presicu najtvrđeg Kale hahaha
  • Krizy
    52.6k

Ovaj nije normalan, baš je zaslijepljen mržnjom da ne vidi ili ne želi vidjeti najočitije stvari.
    Prototip navijača Hajduka.
    Kakva budala majke ti mile..
  • Mali Zeus
    16k
    Kako sad dobro zvuči ovo sve. Osobito dio da Hajduk jedini ne proizvodi crnilo oko sebe i medijski cirkus.
  • Mr Anderson
    10.7k

Consigliere ili bolje đavolji odvjetnik jer me "consigliere" asocira na Roberta Duvalla koji mi je simpatičan, a ovaj Pavasović mi je odvratan lik.
  • bbb medimurje
    3.6k
    Kalinić će otvoreno progovoriti o svemu, iz njemu bliskih krugova saznajemo da mu je odmah po imenovanju na mjesto sportskog direktora sugerirano tko bi trebao biti novi trener, da se dugo borio oko ukidanja menadžerskih provizija za igrače koji produljavaju postojeće ugovore, da mu nije dozvoljeno posložiti hijerarhiju akademije, dovoditi igrače za koje je sam pronašao model financiranja odštete i slično. Ako se Kalinić doista odluči otvoreno govoriti o svim ovim detaljima, jasno je da bi time mogao uzdrmati temelje kluba, odnosno načina i modela upravljanja Hajdukom.
  • duksy
    312
    Kruže priče da je Ljubo gazda iz sjene.
    Ne bi me to ni začudilo.
  • rioda
    6.8k

Ne bi me tako nešto začudilo jer za njihovu situaciju oko kluba su i potrebni vješti pravni akrobati.
  • Efes Pilsen
    9.8k
    Puno prica kruzi, a konstanta je samo jedna - Nas Hajduk.
  • dZg1986
    524
    Prema telesportu Hajduk navodno poslao ponudu bivsem sportskom direktoru Rome, Mauru Leu, ali ih je odma odbio. Bas me zanima koji je to stranac prihvatio.
  • Paggini
    38.7k
    Ako išta znamo o Kaliniću, to je da je sebično govno od čovjeka. Tovari su popušili priču da se vratio pomoći Hajduku, pičke materine, a i u tom Hajduku je kao igrač radio sranja u svlačionici, svađao se, uređivao.

Ali ne, Kale je tvrd.

Zato će biti posebno zanimljivo ovo pratiti, jer njegov ego je sigurno tesko podnosio ovu pljuvacinu, sad mu još klub da otkaz da mu se svi rugamo.

Mogao bi on pokušati zakopat klub samo da svoj usrani obraz spasi, nadamo se da će tako i biti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.