Na kviz mogu samo ekipe koje sudjeluju ili se može doći pogledati i nešto naučiti, družiti se, zabaviti i ako se ne natječeš? — Sajla
moraš se prijaviti kao ekipa za sudjelovanje...
(ispravite me ako sam u krivu...) — Mladi Starac
Već me nekoliko dana kopka jedno pitanje. Pa reko da ga postavim.
Jel se ikad razmišljalo o digitalizaciji starih izdanja Dinamove revije? Klub sigurno ima vlastitu arhivu. A ako i nema, postoje ljudi koji imaju sve brojeve.
Pa recimo da se stari brojevi okače na net, a pristup da se da samo onima koji su članovi kluba, pretplaćeni su na novo izdanje revije i imaju npr. pretplatu na Dinamo+. Ili kak god već se to riješilo.
Stvarno bi bilo lijepo prelistati sve stare brojeve. Možda sam malo nadobudan, znam da to nije baš tak mali posao, al eto... :grin: — Gradjanski Dinamo
Hoće li ostati prvi broj revije u prodaji i nakon izlaska drugog broja? — Captain America
Ja nudim dobrovoljno svoju kolekciju od 20-30 brojeva dinamove revije iz 70ih i 80ih :blush: — lucky luciano
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.