• skener
    1.4k
    3.9 u 7:00 sati

41 031 clanova
  • Liks90
    2.6k
    10.40

41 150
  • Big Daddy
    1.4k
    11:15

41194
  • prefontaine
    813
    koja je ovo fora s ovim objavama svako pola sata, sat? Ne kužim...
  • badjibadara
    4.4k
    Pišemo povijest prijatelju
  • prefontaine
    813
    Pišemo, naravno, ali ne vidim svrhu pisanja koliko članova imamo u 9:17, pa u 9:48 pa u 11:36. Nit su okrugle brojke u pitanju, nit je rekord ili nešto slično. Mislim da je sasvim dovoljno napisati koliko ih je na kraju dana, što bliže ponoći, da se može napravit neka statistika po danima i gledati koliko ih se dnevno učlani. Pa će se to moći dogodine usporediti da bi znali kako stojimo. Sve ostalo mi je totalno deplasirano.

Ovako s prebrojavanjem svako pola sata mi ličimo na jogurtaše
  • Draž
    1.4k
    Ovako s prebrojavanjem svako pola sata mi ličimo na jogurtašeprefontaine

Pa eto, možemo i mi sad malo kad smo došli na svoje.
    Bilo bi još bolje kad bi Sporcke ili neke druge dnevne novine (portal) svaki dan objavljivale po jedan članak o broju dinamovih članova kako su i nas godinama maltretirali o broju članova udruge NH iz Titograda.
  • Mali Zeus
    14.9k
    Bilo bi još bolje kad bi Sporcke ili neke druge dnevne novine (portal) svaki dan objavljivale po jedan članak o broju dinamovih članova kako su i nas godinama maltretirali o broju članova udruge NH iz Titograda.Draž

Nismo isti.
  • recikaj86
    513
    300tinjak novih članova već danas :fire:
  • NKDZ86
    2.5k
    ili prevedeno 300 zg tovara postalo članom dinama, čestitke svima
  • Liks90
    2.6k
    da ziher lol
  • Paggini
    33.7k

I šta će, doći na ZD ili ZG i tamo sjediti?

Pakao koji smo si sami stvorili...
  • Bumtres
    46

Nas i tovara 42.000 :strong:
  • NKDZ86
    2.5k
    apsolutno, svaki derbi su tamo jer ne žele na jug. osobno znam to sigurno
  • NB86
    15.3k
    ili prevedeno 300 zg tovara postalo članom dinama, čestitke svimaNKDZ86

Sta 300, imam ti provjerenu info da je oko 5000 clanova dinamo zapravo navijaci hajduka, bit ce maks pola pola na derbiju, da sam ti ne bi ni isao na utakmicu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.