no ne smijemo pomisliti da ovo neslaganje igrača i uprave ima bilo kave veze sa "željom igrača za boljim Dinamom". Briga njih za to, dapače, mislim da 99% igrača (ne samo u Dinamu nego općenito) želi upravo "gazdu" kao što je Mamić. — xavier
Ne znam, možda je to moj obrambeni mehanizam - ništa od njih osim dobre igre, odnosno zalaganja i korektnih izjava ne očekujem pa se ne mogu niti razočarati -, ali jako bih se, baš jako iznenadio sa se igraci i uprava ne dogovore. — Neki tip sa Zapada
I neću ih poslije prezirati zbog toga. Igrači nisu Dinamo, dolaze i odlaze.. — Neki tip sa Zapada
i to mi je najvaznije da si jednog dana svi skupa mozemo pogledat u lice jer znamo da smo bili na strani pravde — nkdz
I kraj nas će stati oni koji su bili na strani sotone. — marcio amoroso
↪nkdz
Opcenito sam mislio — marcio amoroso
Odlazak svih ljudi povezanih s Mamicem iz trenutne uprave i izbori za predsjednika kluba po načelu 1 član 1 glas — Bosna86
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.