• Sajla
    5.4k
    spominjalo se "šivanje" umjetnim vlaknima početkom listopada: "A new FLexGrass natural pitch will be installed soon, with hybrid stitching performed by SIS Pitches scheduled to begin at the beginning of October."
    https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/481962
  • gledatelj
    621
    E na to sam mislio, da
  • Pop corn
    8.7k
    Termini za razgled stadiona ovaj tjedan su:

Srijeda - 16, 17
    Nedjelja - 16, 17, 18

Predbilježbe na:

Samo jučer (nedjelja) je bilo više od 100 ljudi u obilaska...
  • skener
    1.1k
    sama cinjenica da su od prvoga dana svi termini gotovo popunjeni pokazuje da je ovo s obilascima bio vrhunski potez

svaka cast na ideji i realizaciji
  • Nolifer
    8.3k
    Ponovio bih opet da nadjem cajta, nikad toga dosta...
  • nemapredaje
    3.6k
    Sorry, ne znam jel bilo negdje napisano, koja je cijena obilaska? Odrasli, djeca?
  • Pop corn
    8.7k
    Cijena ulaznice za obilazak je 12 eura za odrasle nečlanove, 10 za članove, 6 eura za mlađe nečlanove do 18 godina i starije od 65, odnosno pet eura za članove
  • barbax
    186
    Moramo srediti klub, to je bilo obećanje i to ćemo sigurno napraviti. Jedino nam ostaje stadion, koji smo obećali, ali ne znam kako će se završiti.

Stalno se nešto odgađa i nadam se da će netko konačno presjeći i reći: "Idemo izgraditi stadion." Ne samo Dinamu nego i reprezentaciji jer oni to zaslužuju.
    -Velimir Zajec

Problemi?

:angry:
  • Goran86
    114
    Sve to toliko ide sporo da se nekada zapitam da li kao grupa trebamo napraviti prosvjed pred par institucija jer nekog veceg pritiska na ove projekte u javnosti nema. Prosvjed pred Vladom i gradom Zagrebom. Po meni mozda sam subjektivan jedna od najvecih sramota u povijesti republike Hrvatske je ovakav stadion u Zagrebu.
  • Gradinamo
    53
    Možda je već negdje bilo, ali pokazuje da se može kroz partnerstvo izgraditi štošta. Ali se mora jasno znati što se i kako želi:
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/nogomet-mix/svemirski-brod-nase-je-susjede-kostao-38-milijuna-eura-a-ima-apsolutno-sve-vrhunski-stadion-dvoranu-15154654
  • Neron53
    785
    A jebemu...pa samo zemljiste moze biti problem.
    Stadion se bez frke sagradi novcima investitora, sponzora, navijaca....zasto cekati grad i/ili drzavu
  • Izet Hajrović
    2.2k
    nekako mi se ne poklapaju izjave Zajeca i Skendera. Skender kaže kako je izrazito optimističan po pitanju stadiona zbog pregovora s Gradom i Državom koji se vode iza zatvorenih vrata te informacije ne "cure" van. Treba uskladiti izjave, predsjednik šalje pesimističnu poruku, a dopredsjednik optimističnu.
  • gledatelj
    621
    A možda je samo iskoristio priliku da izvrši mini pritisak jer je idealna prilika.
  • prefontaine
    809
    Dopredsjednik ima u sebi tu neku PR osobunu, želi se dopasti svima, ne želi stvarati neprijatelje, bira riječi, važe. A dobri naš Zeko...nema šta skrivati. Kaže onako kako je.
  • Jaro
    7.6k
    Nije Zajec glup. Kad je trenutak, ako ne sada, nakon ulaska u LP, javno pogurat vlasti?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.