• NitkoBitan
    22k
    Hoxha > Pjaca

Sorry ali je tako. Hoxha bi Mikanovicu vec djecu napravio.
  • Dinaminjo
    1.2k
    Strasno koliko mi ovisimo o jednom veznom (Misic ili sad Rog).

Ostatak veze u izgradnji ne postoji..
  • Ludovic IX
    7.7k
    Kulen pokusava opet bit petko, ali on to nij3 i ne treba lutat. Imaš 16m i tam budi i cekaj
  • Marley
    2.6k
    Moze mi netko objasniti, imam jedno tehnicko pitanje :grimace: . Kad je Nevistic uzeo onu loptu u ruke koju nije smio, koju mu je Max poslao. Komentator je prokomentirao nesto u smislu "ha sad je pitanje je li tu bilo namjere". Kakve namjere, ne kuzim? I zasto je uzeo uopce tu loptu u ruke?
    Nadam se da je netko shvatio sto pitam :sweat:
  • MarK
    815
    kako je to uspio? Iz aviona se vidi da je Torente viši od Cordobe.
  • Orc123
    10k
    Ja bi isao u 4 iza i stavio Oliverasa i izvadio Pjacu i Maxa...stavio Mikica i Oliverasa......Da Pjaca odmori za srijedu a i nije bas u tekmi....Spiku na lijevo i Cordobu na desno krilo...
  • Maki2
    749
    Ako branic loptu igra nogom al nije bilo konkretne namjere da dodas golmanu ili ti se recimo samo odbije od noge do golmana onda nije indirekt.
  • rioda
    6.3k
    Nisam uspio skužiti koja je uloga Kačavende danas. Kao da nema poziciju, ima ga svuda, a opet nigdje gdje treba. Ne kažem da je loš, ali mi pozicioniranje nije najjasnije
  • Doktor Kunić
    4.3k
    nema tu previše mudrovanja naš igrač mu je vratio loptu nogom i ovaj je uzeo u ruke što ne smije.
  • Peškaman
    5.8k
    Polako ljudi,igramo u sredini s Pavićem (18godina),Kačavendom(21) i Rogom koji je iskusan.
    Treba istrpiti pogreške i Pavića i loše odigrano poluvrijeme Kača.
    Idemo po drugi gol i lagano zatvorit utakmicu,nadam se Mikiću i Oliverasu.
  • Doktor Kunić
    4.3k
    @Noel i ja također pa nas niko tu nije ni spomenuo!
  • Paggini
    34.5k
    Inace, da @deda ne kaže da samo kenjamo, itekako pohvaljujem uvođenje Staropramena i Žuje iz boce, opcenito proširenje ponude cuge. :)
  • skener
    1.4k
    Ulaze sucic i hoxha
  • Mr Anderson
    9.7k

Misli se na to jeli Max imao namjeru vratiti loptu Nevi ili ju je izbio ispred napadača pa je ona dosla do golmana.
  • Izet Hajrović
    3.4k
    Čini mi se da je Kačavenda bio u onoj situaciji za kontru uz Cordobu. Sjajno proigravanje Mmaeea glavom i to je trebalo svakako pustiti Cordobu da neometano odnese loptu, ali ne, Kačavenda mu se spetljao i to mi je nejasno. Shvaćam želju, ali znaš koliko je Cordoba brz pa pusti ga frende.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.