• GaijiZG
    2k
    Kako god, pogledajte podcast s gospodinom Marijanom! Ima svašta za reči o Građanskom i zbivanjima prije i poslije rata.
  • dumitrumitu
    2.2k
    Pogledao sam par minuta do kada je rekao da bi promijenio ime kluba u Građanski. Ne zanima me kaj ima dalje za reć.
  • NORTE
    27.9k
    Pogledao sam par minuta do kada je rekao da bi promijenio ime kluba u Građanski. Ne zanima me kaj ima dalje za reć. — dumitrumitu

Kakva bolesna ideja, zašto takvo što uopće dobiva prostora na forumu dinama??

Btw. slučajno sam otvorio ovu temu, ne gubim vrijeme na nekakve podcaste.
  • GaijiZG
    2k

Čovjek je iznio argumente da su 1990te postojali uvjeti da se klub preimenuje u Građanski (ne HAŠK Građanski), čemu takvo vrijeđanje odma.
  • NORTE
    27.9k
    Čovjek je iznio argumente da su 1990te postojali uvjeti da se klub preimenuje u Građanski (ne HAŠK Građanski), čemu takvo vrijeđanje odma. — GaijiZG

Ma drugo su događanja početkom 90-ih kad se krenulo pričat o promjeni imena dinamo.
    Ne gledam podcaste pa ne znam u kojem kontekstu je to izjavljeno, samo sam se nadovezao na post jednog zonaša.

Moj post je usmjeren u kontekstu toga da netko danas traži promjenu imena dinamo u Građanski. Svatko ko ima takvu ideju nema mjesta ni blizu kluba.
  • GaijiZG
    2k

I iznio je lik u podcastu da danas to ne bi prošlo, al da je 90te moglo proć, ali da se Tuđman prilagodio i starim navijačima Concordie i HAŠKa, pa nije preimenovan u Građanski.
  • Cosey
    584
    Odličan je podcast. Rile je osebujan lik, jako zanimljiv, uostalom, nisam još čuo da netko poklanja svoju knjigu, ne možeš je kupiti ako hoćeš. Šteta jedino kaj nije o Dinamu.

Denisa inače ne gledam jer mi previše ugošćuje likove iz "regiona".

Podcast 8 24 preporučujem, iako normalno ne gledam cijele jer stvarno traju.
  • dumitrumitu
    2.2k
    Izjavio je da sutra dođe na mjesto Zajeca kako bi odmah promijenio ime kluba u Građanski. Ne znam tko mi je gori od ove dvojice, voditelj ili gost.
  • GaijiZG
    2k

I kaže da je svjestan da je u manjini, i to ne znači da ostatak podcasta nije zanimljiv.
  • The Undertaker
    10.4k
    Znači, za promjenu imena treba referendum tj. većina, on je svjestan da je u manjini ali bi ga svejedno promijenio.

Dinamu ide dobro pa je valjda ponestalo tema za podcast.
  • GaijiZG
    2k

Čovjek iznosi svoje mišljenje, odgojen je u duhu Građanskog i to je to. Lik je amaterski povjesničar kluba i to je zanimljiv dio podcasta... Meni se nisu svidjele njegove spike o bratimljenju s ekipom s one strane Drine, doslovce je napisao knjigu u stilu "ko nas bre zavadi". Ali to ne umanjuje ostatak podcasta.
  • Jaro
    13k
    doslovce je napisao knjigu u stilu "ko nas bre zavadi" — GaijiZG

Sorry, al ovakvu ekipu ne bih slusao da su zadnji na svijetu...
  • sebenico
    1.2k
    https://www.youtube.com/watch?v=Xu6NNRR6vgc

Odličan PI s Ilijom Lončarevićem - dosta priča o Dinamu i taktičnim finesama
  • veselko tenžera
    8.9k
    hvala ti na preporuci, Brk izvrstan kao i obično. Nikad se nikom nije uvlačio, jedan od onih koje treba svjetiljkom tražiti koji su spremni reći ono što nije dobro i kad 99% ljudi pada u euforiju kako je sve super. Kao i obično, uvijek možeš nešto naučiti o nogometu.

Puno dobrih izjava, izdvojio bih onu koja najbolje opisuje naš trenutak: "Dinamo je, nakon par sezona pauze, ponovo postao karakterna momčad."
  • vjeko1701
    30.3k

Bara na A1, od 1:24:21 o Belinhu, bivšoj i trenutnoj upravi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.