• Daliban
    4.1k
    Ovaj GG je debil. Gaze i on sad zatvara umjesto da melje dalje. Zaslužuju popušit bodove.
  • Captain America
    20.4k
    Kladionice užurbano spuštaju koeficijent na X nakon orgijanja divljaka.
  • db-izbjeglica
    17.7k
    Hahaha genijalci opet bakljadom prekidaju utakmicu kad im je momčad u naletu, a protivnik grogiran na podu i samo ga treba iscipelariti.

Znamo što obično slijedi poslije toga :rofl:
  • Efes Pilsen
    11.3k
    Hehehe Nas Hajduk zna u kakvoj je financijskoj banani klub pa im prekidom pomazu :rofl:
  • hardek
    4.6k
    Ne znaš ko je gori, Đenaro ili Torca. I jedni i drugi se trude svojoj ekipi zaustavit momentum
  • Antisha
    850
    Klub im nema za germe, ali ništa zato - likovi će mu opet izbiti par desetaka tisuća eura.

IQ u minusu na kolektivnoj razini
  • serbus
    5k

Jebiga kad su majstori protiv Ruže izbacili natpis danas bez baklji očito uvjereni u prolaz... sad pale i ono što su trebali u idućoj tekmi pretkola nikad neznaš jel ima iduće kolo naučili na teži način :lol:
  • Daliban
    4.1k
    Ovaj Kalik je legenda. :rofl:
  • Marc
    478
    Varaždin kondicijski mrtav.. stvarno nam je liga nista
  • dmil
    720
    kakav tuzan, tehnicko i takticko netalentiran nogomet se igra u HNLu, pola ekipa moze zabiti gol vecinom na silu ili neki ludu srecu
  • hardek
    4.6k
    Jesi vidio ono na aut liniji? :lol:

Daj neka netko napravi gif ovog kad je Kalik promašio loptu u nekom pokušaju driblinga
  • db-izbjeglica
    17.7k
    Meni varaždin izgleda kao najmanje igrački kvalitetna ekipa u ligi i mislim da bi mogli biti jedan od najvećih kandidata za ispadanje. U momčadi imaju par igrača za koje se čovjek mora zapitati kako je moguće da ti ljudi zarađuju novac igranjem nogometa.
  • Giovanni86
    180
    ovo im je jos ostalo od 5mj kada su mislili da ce osvojit naslov pa palit hahaha
  • db-izbjeglica
    17.7k
    Dva puta igrali skupinu iz 32 pokušaja.

30 puta ispali u kvalifikacijama.

Hoće li netko od dnovinara konačno napisati da je propala familija zapravo nebitan mali klubić...

Ni uvođenje trećerazredne konferencijske lige im ne pomaže.
    NORTE

Pa nisu u sve 32 godine igrali u natjecanjima sa skupinama. Prije se kup uefa igrao kao KO natjecanje, samo je LP bila na skupine.
  • Captain America
    20.4k
    kakav tuzan, tehnicko i takticko netalentiran nogomet se igra u HNLu, pola ekipa moze zabiti gol vecinom na silu ili neki ludu srecudmil

Prijatelj mi je poslao poruku u čevrtak da neće pratiti nijednu utakmicu ove nakaradne lige osim Dinamovih.

Gledao sam Chelsea-City i bacim pogled tu i tamo na ovo dok čekam Real. Dok ovo gledam, osjećam se kao da sam prebačen iz Lexusa u Tatu. Prijatelj je definitivno u pravu. Praćenje ovoga je mazohizam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.