• dd29
    632
    https://youtu.be/_FjLqICG05I?si=Wtg-ufXZJP3G4dnO

Dobrodošao nazad, dugo te nije bilo!
  • dd29
    632
    Valladolid želi poslati biuka na posudbu, eto otvorilo se mjesto
  • MaliPizdek
    80
    ajmee gušta haha baš sam ko ova svinja gore :lol:
    dva potresa u jednom danu a tek završilo drugo kolo, najjača liga na svijetu bez premca :fire:
    Rakitić sve ovo gleda i misli si kak da se ja sad izvučem iz ovih govana a da me nitko ne vidi da sam otišo :lol: Raquel spremaj kofere brzo!!!
  • Peškaman
    5.9k
    Pape i dida, rehabilitirali su invalida.

IMG-20240813-163854.jpg
  • Marcinko
    624
    Inace da i podsjetim na povijesnu pljusku koja se hajduku ne bi mogla dogoditiNino Bule

Zanimljivo kako sada takvih naslova nema, a čovjek ih je iskoristio kao najjeftiniju k. Sigurno najveća bruka u povijesti nekog kluba, posebno što se hajduk busa kako dovodi "velika imena".
  • San Lorenzo
    18.4k

Nama to glupiranje s Modrićem i 'heštegovima' uopće nije trebalo.
  • jedan u nizu
    10.9k
    Sve ove godine zajebancije njihovog raspada prije Gospe su izgleda shvatili ozbiljno.
    Jos je ove godine HNL poceo kasnije,

Ocekivao sam njihov raspad tamo negdje pred zimski prijelazni rok, gdje bi bilo nekakvih 7-8 bodova iza nas, bez europe, nervoznih navijaca i praznih dzepova.

Raspad nakon 2 kola HNLa nisam ocekivao ni u najludim snovima.
  • Bernard
    641
    Iskreno puca mi ona stvar za ajdučiju rijeku i osijek, dok su uživali i predviđali kraj Dinamu nedavno, smijali se i rugali, sad kako se kaže how the tables turn. Neka se koprcaju u malograđanštini i neznanju mi smo i bit ćemo uvijek klasa iznad.
  • Tongo Doumbia
    5.2k
    Kakva sam budala bio kad sam rekao da bih prije još bolju godinu dana Sučića ili Vrbančića, nego povratnika Modrića, uz sav mogući respekt.

Neš' ti marketinga, novinskih naslova i pički materinih kad bi se vratio. Vidim što su nam rivalima donijeli marketing i naslovi, i legendarno "zabit će tri gola Istrama i Varaždinima"..

Samo me teren zanima.
  • NB86
    15.4k

U svakom slucaju fijasko jedno 100 magnituda manji nego ovo sto je perija priredio hajduku
  • Babangida
    51
    a jebem ti sve , svaka čast na uratku, uljepšao si mi dan
  • Paggini
    34.8k
    Dobro je rekao Ljubo u UPU, povlačeći paralelu izmedju tovara i nas.

Priča kako je on osobno svjedocio kojekakvim situacijama na treninzima Dinama koje bi bile blockbuster u vijestima, ali nitko iz kluba, kao ni okolni novinari to ne širi dalje niti se od toga rade problemi. Spomenuo je šaketanje, što znamo ovdje svi na čeg se odnosi jel, al i to je došlo kao javna tajna tek debelo post factum, a osobno iz prve ruke znam i za dodatnih stotinjak situacija unutar kluba i nista od toga nije ni blizu doslo do uze ili sire javnosti.

Dolje, kod tovara, i najmanje psovka zavrsi nakon 30 sekundi zavrsi u Slobodnoj, na DPu, petnaest clanaka, komentar Duplancica da nije to toliko loše, javlja se Alfirevic da ima toga jos i da ce sve izaci, dogodi se potpuni meltdown i sve ode u kurac.

Jos samo jedna bitna razlika ne samo u mentalitetu, nego u postivanju velicine kluba i svlacionice.
  • San Lorenzo
    18.4k

Apsolutno...kolutao sam očima kad god bih vidio da se pojedinci uzjebu i traže naše bombastične odgovore prvo na Perišića, sad na Rakitića...bez dileme biram 'neatraktivne' Mmaeea ili Kačavendu nego napudrane hodajuće mrtvace koje oni dolje dovode samo da budu u centru pažnje na 5 minuta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.