• Bosskovitz
    21.5k
    vjerujem da ekipa od njega ima velika očekivanja i sumnjam da će dovoditi još jedan "svemirski brod" na toj poziciji radi toga. — mokoxax468

Definitivno. Ne znam uopće čemu nepotrebno izmišljanje tople vode, ako je doslovno predsjednik kluba prije dva dana rekao "Cordoba, centarhalf i lijevi bek", onda će biti Cordoba, centarhalf i lijevi bek, a ne još jedno desno krilo.
  • Bosskovitz
    21.5k
    Petko potpisao novi ugovor!
  • don
    22.6k
    ako je doslovno predsjednik kluba prije dva dana rekao "Cordoba, centarhalf i lijevi bek", onda će biti Cordoba, centarhalf i lijevi bek, a ne još jedno desno krilo. — Bosskovitz

zar mislite da predsjednik kluba javno iznosi sve planove..
  • FrodoJePurger
    838
    Bruno petković produljio ugovor
  • Crni86
    25.1k
    Top vijest, jos jednom kapa dole za do sadasnji rad sportskom sektoru predvodenim s gospodinom Maricem!

A novinarcici o tome nisu imali nikakvih saznanja do jucer, stvarno svaka pohvala klubu!
  • Paggini
    101k
    Kakva grafiketina, koža mi se naježila :love:
  • Teofil Kateran
    4.1k
    E ovo je ogromno pojačanje :)
  • Bosskovitz
    21.5k
    zar mislite da predsjednik kluba javno iznosi sve planove.. — don

Ajmo onda ovako: nema apsolutno nikakve šanse da pored Špike i Cordobe koji su desna krila te Stojkovića, Kačavende i Pjace koji to dobro igraju dovedemo još jednog igrača za desno krilo. Jedino ako Špika ode, a pruži se neka nevjerojatna prilika RPG razine kvalitete.
  • Salva
    3.1k
    Raskinuli previsoke ugovore nekolicini igrača i uštedili ozbiljan novac, doveli dva stopera i desno krilo, zadržali (ili će pokušati) stožerne igrače, otkupili Kačavendu, produžili ugovor Petkoviću, kuha se napadač i lijevi bek…e moja upravo na čelu s Marićem, radite li vi išta ??? :sweat:
  • don
    22.6k
    Okej, kažem samo :grin:
  • striko
    4k
    Sudbina Miereza i Brune riješena u 24 sata. Slučajno ili ne ?
  • Lynx17
    4.6k
    Ufff ako na kraju zadrzimo i Baturine i Sucica (uz Petkovica).....
  • Kaj je
    2k
    Sjajna zvijezdo iznad Metkovicaa
  • Noel
    25.7k
    Lesički i ostali dnovinari tovari na aparatima. Kao i nekolicina tattičevaca i paničara ovdje. Ma mislim od prvog dana se vidi da nova uprava i sportski direktor rade odlične stvari. Ovo je samo potvrda toga. Ulazak u Ligu Prvaka i dominacija u HNLu bi vjerojatno ove gore navedene dotuklo do kraja. Prdnula je ljetna sezona ove godine a bome je i prdnula nada o raspadu Dinama. Tek se sad zahuktavamo..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.