ne slažem se, Nejašmić im jako puno znači i to će se osjetit u igri i na rezultatima — miro
Neugodno sam iznenađen putem koji je Osijek odabrao ove sezone — miro
ocekivati da ti Matkovic vuce ekipu cijele godine je zesci idiotizam.
Ok moze vuci ekipu.. al onda znas da bus 5. ili 6.
Dinamo moze forsirati jednog Pavica ili Mikica.. ali samo zato jer Pavic i Mikic igraju sa sjajnim suigracima.. pa budu njihove crne rupe amortizirali.
A ko bu Matkoviceve crne rupe amortiziral? — Jurki
Lepore piše da Boto nije zadovoljan Mierezovim transferom i da razmišlja o svojoj budućnosti u Osijeku... — Mentalni Gimnastičar
Brat dobije sedam metaka u šajbu i dodje iduci dan na posao, ali ga 3 milijuna za Miereza sjebe — Paggini
sva slucajnost sa gospodinom Ivanuscom je slucajna.
Sve identicno ko kod nas.. nema bas nikakve razlike.
Jos kad se zmislim da je ovaj Ljubeščanjski pizdek dobil standing ovation Sjevera.. sad mi dojde da se zbljujem. — Jurki
Kakva hrpa gluposti.
Kao što je Rijeka Frigana prodala za novac koji je nama nedostižan, tako je napravio i Osijek, jer mi sigurno ne bi ponudili 3 milijuna za igrača koji ima 10 mjeseci ugovora. — Krizy
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.