• criticus
    3k
    riječ je o pozicijama lijevog bočnog i napadača gdje su mete Jan Oliveras i Kevin Carlospenetrisac

Uh ne poteži to ime olako moglo bi još banova past.
  • NitkoBitan
    22.1k
    još dvojica bi mogla popuniti svlačionicipenetrisac

Kevin Carlospenetrisac

Roden sam da vjerujem, i nikad ne odustanem!
  • dzis
    945
    Dodu li jos ta dvojica bit ce to jedan od najjacih prijelaznih rokova.
  • Ludovic IX
    7.7k
    Imamo stvarno širinu već sad. Pogotovo kad znamo da su nam sad klupa i hoxha i stojke, kaća , rog, ogi, torrente, kule, Vrba, Perkovic, pavic.. fali samo treći napadač.

I drugi sastav bi se borio za naslov u hnl-u.

P.s. samo ipak mislim da će sw netko i prodat. Nadam se samo perkovic
  • BPAM
    117
    Gdje piše to za Kevina i Jana?
  • San Lorenzo
    18.4k
    Puno sreće Cordobi, želim mu da se što prije prilagodi na novi kontinent, državu i ligu. :up:
  • penetrisac
    48

Sportnetove informacije
  • Droljo
    11.4k
    Lipo li je dinamovac biti....
  • Daliban
    4.1k
    Zna Cesc Fabregas sto zeli:Lynx17

A kad skuzi Fabregas Branka Pavića.. ijooj..Noel

Ako se dokaže u Comu, može kroz koju sezonu naslijediti Jakira. :ok:
  • Mr Anderson
    9.8k
    Nekako imam dojam da bi mi Cordobu i prije riješili da se nismo toliko fokusirali na Pašalića. U svakom slučaju bolje ovako nego da smo dali 3-4 milje za Pašalića.
  • Dinamouberalles
    238
    Jakire duso treba li ti sto ?
    Maric dosad vrhunski posao . Naravno da ostaje za vidit kako ce se to sve poslozit . Zasad nemam zamjerki
  • marcio amoroso
    39.1k
    Mislim da će još jedan napadač sigurno doći do kraja prijelaznog roka, a lijevi bek i još jedno desno krilo ovisno o odlascima Perkovića i Špikića.
  • Daliban
    4.1k
    Imamo dobar roster i fino smo poduplani na svim pozicijama. Do kraja roka još taj Oliveras bez odštete ili uz minimalnu odštetu.

Mislim da ne trebamo žuriti u nikakve daljnje transfere. Najracionalnije bi bilo dovesti do kraja roka, pogotovo nakon ulaska u LP jer je to odličan mamac, još po jednog mladog napadača i desno krilo na posudbu uz opciju otkupa. Ciljao bih mlade igrače velikog potencijala koji bi kao izravni transfer možda bili preveliki rizik pa iskoristio posudbe kao neformalnu probu. Ala Vidović prošle sezone, veliki potencijal i visoka otkupna pa ako se netko od njih stvarno dokaže već će se naći načina da se plati dogodine. Pošto već imamo poduplan roster, lako si ovo možemo priuštiti.

Jedina pozicija koju bih stvarno još gledao do kraja roka je ekstra klasa na stoperu. Treba nam ta ekstra kvaliteta, odličan 1v1, brz, progresivan paser i da dobro brani tranziciju. S takvim stoperom bismo i u LP mogli igrati mnogo ofenzivnije. Imamo dobre i raznovrsne profile na stoperima, ali ovaj koji nadilazi profilizaciju i taktikalije nam fali.
  • Sajla
    6.7k
    Do kraja roka još taj Oliveras bez odštete ili uz minimalnu odštetu.Daliban

kaj nema još 2 godine ugovora? zakaj bi pustili 20-godišnjaka za malu lovu? mislim, ako se može, super, ali ne čini se realno.
  • Daliban
    4.1k
    A i dalje je junior. Kako mi puštamo naše koji nemaju mjesta u Dinamu za simbolične cifre, ne vidim zašto oni ne bi pustili svojeg. Ne mislim da treba pristati na neke apsurdne zahtjeve, uostalom naša škola je i bolja od njihove pa ne pravimo velike probleme s našim klincima. Prepustiti to klincu ako želi u Dinamo, neka Roma bude primorana pustiti ga po našim uvjetima. Držati gard pa što bude.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions