• Olmic
    4.2k
    Tonela se sjecam sa 13 neka bude dobar kao on
  • jedan u nizu
    12.3k
    Covjek je zaplivao jucer dva puta na pocetku, ali sa tribine mi je izgledalo vise zbog toga sto nije uigran sa momcadi.
    Jednu loptu mu je netko poslao a on to nije skuzio vec krenuo na drugu stranu.

Tako da mu to ne zamjeram, to su stvari koje ce se ispeglati kroz koju utakmicu. Nitko ne moze biti 100% kompatibilan sa ostatkom momcadi nakon jedne natjecateljske utakmice.

Kasnije je imao dva fenomenalna ciscenja, uklizavajuci, onako s leda, i to sa desnom nogom prema van, onako 'Gvardiolski' rekao bih.

O njemu mi vise govore ta dva ciscenja nego dva plivanja u pocetku.
    Mislim da ce biti strasno pojacanje u obrani. :cheer:
  • miro
    6k
    Meni se činio jučer relativno spor, ne u na razini Perića, ali mi se i KTC činio dosta brži

Možda je i do postavljanja i uigravanja, ali dva puta su ga pretrčali igrači Istre
  • Zagi
    9.3k
    Dugo on nije igrao. Isforsirat će ga Jakir sada narednih mjesec dana i do playoffa će to biti prava zvijer.
    Vidi se da mu fali "match fitness" .
  • vjeko1701
    12.9k
    Ako se ne varam, bio je to Lawal, baš jako brz igrač. Teško mi je suditi na temelju jedne utakmice. Još stigne biti "i top i flop"
  • NB86
    16.1k
    Covjek je 6 mjeseci van ritma i bez priprema, a inace treba prilagodba stoperima dinama jer je igrat u hnl-u s dinamom drugi sport, stalno si na brisanom prostoru. Sjetimo se kako su max pa i lauritsen izgledali kad su dosli a kako nakon 6 mjeseci prilagodbe
  • miro
    6k
    Ma jasno, čak i da je nešto sporiji to ne znači da ga se ne može uklopit se u ekipu i da on neće biti top
  • E46
    1.2k
    Pretrco ga je Lawal koji bi Bernauera, Perica, Torrentea ostavio 10 metara iza sebe, Mmae je za sve nabrojane Ferrari.
  • scooniepenn
    3.9k

Bas sam to htio reci, na brisanom prostoru Lawala jedino mogu zadrzati RPG i Hoxha. Mmaeea sam bas puno puta gledao i za stopera je prilicno brz, posebno imajuci u vidu fizikalije koje su monstruozne. On i Pjaca su kao i RPG dosli kao instant pojacanja i takvim ce se sigurno pokazati.
  • E46
    1.2k
    Plus kod stopera dosta znaci priprema utakmice. Znaci ako se igra jaca utakmica od Istre odnosno vaznija onda bi se sa svakim stoperom pojedinacno ovisno o nacinu igre razgovaralo, znaci ako se igra duboko na svojoj polovici onda je drugacija priprema i pozicioniranje, ako se igra protiv bunkera onda obicno jedan stoper pomaže u razigravanju vislje a drugi sluzi da stopira kontru ako do nje dode. Primjerice da se jucer bolje iskominiciralo s Mmaeom da je on taj koji mora bit prilikom gubitka lopte i polukontre sto blize igracu i da se pravi faul ili oduzima lopta, to sto je on bio daleko od Lawala u 2 situacije vjerojatno je odraz lose takticke pripreme za obranu te se nije znalo tko sta treba raditi prilikom polukontre. Stoper njegovih fizikalija obicno prati napadaca i ne da mu disati, nešto sto rade Uremovic ili Sarlija u Hajduku, iako to Uremovic radi znatno bolje od Sarlije.
  • Georg Koch
    5.6k
    Nas 1.stoper, stup obrane, fajter i ZID.
    Doktor, doktorcina od stopera.
    Bravo Maricu za ovu kradju, bravo Mmae za ovu partiju.
    Stopercina je decko!
1234552
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.