• reziser
    7.3k
    ajme meni nije mi dobro, zabit cemo 5 komada... :ok:
  • Marley
    3.6k
    Ma kakav Kule treci napadac... Sandro je srce ove momcadi, koja emocija je taj decko :heart:

Oh i novi mob ce trebat kupit kad ne mogu izdrzat da ne tipkam po forumu za vrijeme oluje. Aj uzivajte svi :party:
  • Dr Hofmann
    2.4k
    Bravo RPG, obožavam tog igrača. Ajme meni nije mi dobro
  • Georg Koch
    5.6k
    Ako se po jutru dan poznaje...
    Nakon zivcoze prosle godine na svim poljima oko kluba, ova sezona je nasa u punom smislu rijeci! :heart:
  • hardek
    4.3k
    Nadam se barem 20 min za Pavića
  • reziser
    7.3k
    , ova sezona je nasa u punom smislu rijeciGeorg Koch

bila je i prosla! :heart:
  • Marc
    362
    Ovo je jako dobro… i ima jos prostora za napredak.. totalno drugcije u odnosu na proslu sezonu… Pjaca pojacanje… KTC kao u najboljim danima leti.. definitivno najbolji obrambeni u HNL-u.. drago mu je za Kuleta..
  • Veljko
    68
    Decki super ovo danas sve izgleda, ali ne smijemo se previse uzdizat, ipak je to samo istra
  • Dr Hofmann
    2.4k
    Sandro se sad već kurči...
  • Ludovic IX
    8.2k
    Kule bi bio top da se ne muči toliko s loptom. Svaka koju stopa mu se odbija ko od drveta. Kad pokušava igrat link ko bruno, onda se pokazuju njegove mane. Bruno da ulazi u 16 ko kule, bio bi odavno u nekom top klubu
  • Fan
    884
    Decki super ovo danas sve izgleda, ali ne smijemo se previse uzdizat, ipak je to samo istraVeljko

Sjeti se prošle sezone koliko problema smo imali s takvim ekipama, a pogledaj nas sad.
    Ima razloga za veliki optimizam.
  • Veljko
    68
    da al ovo je pocetak, svi su svjezi… polako samo, sve ce bit u redu, samo bez srnjanja
  • Veljko
    68
    Najkasnije na playoffu cemo vidit kakvi smo stvarno
  • reziser
    7.3k
    ogi unutra
  • reziser
    7.3k
    defanzivno igramo odlicno...ma cijela momcad je jako dobra...puna energije... jako dobro za početak
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.