• CastAway1986
    2.4k
    Pasalic se spominje u kontekstu Dinama samo zato jer nemamo klasu na poziciji desnog krila..Mislim da se većina slaže da je solidan nogometaš i bio bi bolji od Špikića ali je cijena previsoka !
    Ne treba ga ni pljuvati na osnovu prve utakmice nakon priprema (navodno je na njima odigrao samo 60min.) jer su svima noge teške i realno ni ostali se nisu iskazali protiv rumunjskog kluba..Te početne utakmice nakon priprema su poznate često i po iznenađujućim rezultatima i ispadanju favorita..Pa jedan Borac je dao dva gola Paoku u Grčkoj..
    Što se napadača tiče Mierez mi je prvi pick ali vjerojatno nije realno toliko, Carlos je dobar ali nisam previše impresioniran s njim kao pojedini tako da bi i Vipotnika prije njega a i u klubu ako im je i dalje zanimljiv su svjesni da im je povoljnija opcija trenutno
  • Kia pride
    82
    ma Pašalića trener hoće. Navodno se i čuju.
  • Maximo
    668

Zvuči dosta privatno
  • Orc123
    10k
    Onda ce ga valjda i Jakir iz svojega dzepa i platiti....moze on zeljet kaj god hoce, Dinamo nece platiti igraca 3,4 ili nedaj Bog vise milja eura a da mu taj isti nece moc participirati u dvije najbitnije utakmice sezone. To bi granicilo s idiotizmom.
  • Kia pride
    82
    dečki pomalo. Pašalić bu došel, a na rujevicu pe kombi kak i uvijek. Neko pe k njima. Pa nemo dali 4-5 milja sigurno. Sve smo te već prešli. Mi imamo preveć igrača, njiđa fali i neko koga Jakir ne računa bzu ga pustil.
  • Peškaman
    5.8k
    Ima li ikakvih novosti za Cordobu?
  • cibona
    4.2k
    Jakir, hvala Bogu, više nije sportski direktor.
  • CastAway1986
    2.4k
    Ovoliko komentara napisanih za Pasalica a nigdje Patricka ili Paddya :gasp:
    Imam dojam da je cijela priča za Cordobu prenapuhana i da se u pozadini radi na nekome drugome , ja bi volio da je neko novinarima nepoznato ime ali očito je Marco u pitanju
  • Kia pride
    82

nisam. Zakaj?

mislim pretpostavljam da podsjećam na nečijeg klona
  • Vedraca
    64
    hahaha cuj nije ta klasa ....lik je besplatan!! Ima 10 golova u 2. Francuskoj Ligi....Koja je minimalno na Razini HNL. Da decko nece bit odma Nr1 u Napadu OK....Ali da nema Klasu za Dinamo ajde molim te! Treba ovdje bit realan.

"Dinamo Mora i moze bolje" jel moze?! Neki Miereze nezele a lik Kosta 3.5-5mio€ ....a Vipotnik je free! Dinamo nece Mi Carlosa moc dovest ....Decko je odigro top Sezonu u svicarskoj Ligi i prate ga drugi Klubovi iz Svicarske, Njemacke i Austrije (Sturm,Salzburg).....necemo ziher dat placu od 1mio€+ Tako da nis od toga
  • Omake
    5k

Potpuno zatišje na svim fontovima već dva dana.
  • Common Sense
    812
    Ono što sam čuo je da se prije par dana pregovaralo s jednim igračem koji je prošlu sezonu odigrao u Ukrajini, desno krilo, lijeva noga, 23-24 godine, pisao sam već o tome. Navodno nas je taj igrač odbio i nastavit će u Championshipu gdje je dobio puno bolju ponudu, to je zadnja informacija oko njega.

Sigurno je da se gledaju i u tišini dogovaraju još neki igrači koji nisu izašli u medijima. Od Cordobe ništa, da je taj htio ovdje dolazit, već bi bio tu davno.
  • Orc123
    10k
    nije tu problem Cordoba nego pijavice oko njega.....
  • don
    9.7k
    nadam se da je Cordoba propao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions