• cibona
    7.2k
    Jakir, hvala Bogu, više nije sportski direktor.
  • CastAway1986
    4.7k
    Ovoliko komentara napisanih za Pasalica a nigdje Patricka ili Paddya :gasp:
    Imam dojam da je cijela priča za Cordobu prenapuhana i da se u pozadini radi na nekome drugome , ja bi volio da je neko novinarima nepoznato ime ali očito je Marco u pitanju
  • Kia pride
    99

nisam. Zakaj?

mislim pretpostavljam da podsjećam na nečijeg klona
  • Vedraca
    227
    hahaha cuj nije ta klasa ....lik je besplatan!! Ima 10 golova u 2. Francuskoj Ligi....Koja je minimalno na Razini HNL. Da decko nece bit odma Nr1 u Napadu OK....Ali da nema Klasu za Dinamo ajde molim te! Treba ovdje bit realan.

"Dinamo Mora i moze bolje" jel moze?! Neki Miereze nezele a lik Kosta 3.5-5mio€ ....a Vipotnik je free! Dinamo nece Mi Carlosa moc dovest ....Decko je odigro top Sezonu u svicarskoj Ligi i prate ga drugi Klubovi iz Svicarske, Njemacke i Austrije (Sturm,Salzburg).....necemo ziher dat placu od 1mio€+ Tako da nis od toga
  • Omake
    14k

Potpuno zatišje na svim fontovima već dva dana.
  • Common Sense
    1.3k
    Ono što sam čuo je da se prije par dana pregovaralo s jednim igračem koji je prošlu sezonu odigrao u Ukrajini, desno krilo, lijeva noga, 23-24 godine, pisao sam već o tome. Navodno nas je taj igrač odbio i nastavit će u Championshipu gdje je dobio puno bolju ponudu, to je zadnja informacija oko njega.

Sigurno je da se gledaju i u tišini dogovaraju još neki igrači koji nisu izašli u medijima. Od Cordobe ništa, da je taj htio ovdje dolazit, već bi bio tu davno.
  • Orc123
    14.1k
    nije tu problem Cordoba nego pijavice oko njega.....
  • don
    17.4k
    nadam se da je Cordoba propao.
  • Peškaman
    8.3k

Zatišje pred buru :lol:
    Uvjeren sam da će Cordoba doći.
  • Droljo
    23.4k
    Spakirali su ga u kontejner sa bananama i pola tone kolumbijskog nacionalnog praha. Očekuje se u Rotterdamu oko 21h.
  • Paggini
    74.5k
    Jedva čekam iduću sezonu Narcosa o upravi Deportivo Calija
  • sport
    5.5k
    Ima li ikakvih novosti za Cordobu
    Tko je taj :lol:
  • Mr Anderson
    15.6k
    E, da je Pablo živ, dogovorili bi se s njim za pol sata oko Cordobe. Ovako, mala bara, a puno krokodila.
  • Nogo
    9.4k
    Treba Miereza kaparati šta se kaže. Ako se sada ili na zimu ne uspije nagovoriti Botu i Osijek onda s agentima dogovoriti pri isteku da dođe ali na vrijeme!
    Iako će onda ako ne i ranije biti i drugih poželjnih kupaca i liga pa nekako sumnjam da ćemo ga imati iduće ljeto kao free transfer.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.