• cibona
    4.2k
    Razlika između Miereza i Pašalića je ta da jedan vrijedi 4 milje, a drugi ni upola od toga.
  • BBB Mataa998
    2.1k
    Ajmo znalci javite nam kako Mierez nije za nas
  • Orc123
    10k
    ako zelis pojacanje iz hnl za par milja eura onda dovedes igraca koji dominira hnl a ne nekoga tko je zabio 6 golova u sezoni....Mierez zivotinja...strasno....
  • Slush
    826
    Ha nista, slijedece godine idemo besplatno po Miereza.
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    Ma nemoj bez veze ces dobit ban brate . Sa spamanje jbg. Ja cijenim svacije misljenje ,Ali za mene je Mierez tiha patnja jbg ,mislim da bi osvojili titulu do bozica jer bi nam dosao ko kec na desetku protiv bunkera
  • Orc123
    10k
    Evo Ivanovica koji jos napada dubinu, jedinu pravu priliku Rijeke promasio i to onak bas promasio 7m od gola.....
  • modri7
    158
    Mierezu i Selahiju ističu ugovori iduće ljeto. Mislim da je najbolje pričekati do zime i onda ići po obojicu. Naravno, u slučaju da ne produže ugovore u svojim klubovima. Na poziciji Selahija svakako imamo Roga do zime. Dok nam napadač nije hitan (bar ne u ovom trenutku).
  • Captain America
    19.3k
    Mierez zabije hattrick protiv estonske momčadi (estonska liga je 46. po UEFAinom rankingu iza sila poput lihtenštajnske, malteške i armenske lige) i ekipa ovdje mašta o njemu kao da je u pitanju novi Dudu. U isto vrijeme se hračka hrvatski reprezentativac jer igra "samo" HNL.
  • KaJJe
    322
    Ramon Mierez, nedosanjani san
  • Neron53
    1.2k
    A svi ostali ce cekati i pasivno gledati kako cemo ga mi uzeti :)
  • Slush
    826

Pa Mierez je sigurno najbolja spica u hnlu trenutno i dao bi 5 Kulenovica za jednog Miereza.
  • Orc123
    10k
    evo gledam ga protiv Rumunjskog drugoligasa, briljira....
  • Paggini
    34.6k
    Mierezu i Selahiju ističu ugovori iduće ljeto. Mislim da je najbolje pričekati do zime i onda ići po obojicu.modri7

Selahi bi mogao ostati i s njim bi se trebalo pregovarati na zimu, ali šanse da Mierez ne ode u neki Rayo Vallecano ili slicno za 2 milje eura su nikakve... uvaljat ce njega boto, jebiga
  • Chempers
    453

Ne bi dao 4 za njega, ali 2.5 do 3 bi. Naravno ako može manje super, ali čisto sumnjam. S tim da neigranje u 4. pretkolu zaista je ozbiljan nedostatak, ali problem je što se čini da mi ni nemamo nekoga drugoga na radaru uopće. A i opet pitanje koliko želimo platiti. Kad uzmeš sve u obzir realno ili ćemo uzet Pasalica ili nastavit sa Špikom
  • Captain America
    19.3k
    evo gledam ga protiv Rumunjskog drugoligasa, briljira....Orc123

Lijepo je objasnio kolega @Neki tip što je u pozadini priče o Rijekimom protivniku...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions