Jasno je da je nova deklaracija Fiducia Supplicans odobrila blagoslov parova — Patak
postavi si pitanje, je li moguće da su neprijatelji katoličanstva preuzeli Crkvu? — Patak
Nisu ti to valjda najbolji argumenti, da podmećeš? — Patak
Nažalost ne poznaješ dovoljno katoličku vjeru ni povijest Crkve. Jesi čuo ili pročitao bilo što od onoga što sam naveo? — Patak
Pročitaj izjavu kardinala Millera, me znam zašto bi ti ja objašnjavao njegove riječi. — Patak
i dalje se vrtiš samo po osuđivanju jer doslovno kopaš razloge da se ne odlučiš potruditi oko sebe. — mali M
Ovo ti je osuda jer kao prvo, ne poznaješ dovoljno vrh Katoličke Crkve — mali M
, ali iz onoga što mogu vidjeti, ne daju mi razloga da bi vjerovao u iskrenu želju vrha KC u promoviranju pravih kršćanskih vrijednosti — Imamo Dinamo
Ma stari sve ok, samo se traži i propituj, samo pokušaj sagledati obje strane. Oni što možeš vidjeti je ono što se servira u medijima. — mali M
Pusti ti dal vrh KC ima želju za promjenom, Crkvu mijenjaš ti, a ne neki nadbiskup. — mali M
Zanima me što si mislio pod ovim? — Imamo Dinamo
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.