Moram priznati da me sve ovo čudi. Toliko godišnjaka nije produžilo godišnju, a opet toliko ekipe koji nisu imali godišnju do sada ju želi imati. — Cosey
Ja nisam produžio obnovio godišnju od prošle godine iz razloga jer nebi imao sačuvanu ulaznicu sa tekmi prije svega lige prvaka ili europske lige kada i ako budu dolazili jaki europski klubovi kao npr: Barcelona,Real,Bayern... — dinamo u srcu
Ja nisam produžio obnovio godišnju od prošle godine iz razloga jer nebi imao sačuvanu ulaznicu sa tekmi prije svega lige prvaka ili europske lige kada i ako budu dolazili jaki europski klubovi kao npr: Barcelona,Real,Bayern... — dinamo u srcu
A tko ti garantira da ćeš doći do pojedinačnih ulaznica u slučaju LP? To će biti lutrija — Papastrumf
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.