• jedan u nizu
    13.7k
    Ocigledno im za euforiju treba sve manje i manje.
    Nekad je bilo par pobjeda na pocetku sezone, preskoceno jedno pretkola nekog europskog natjecanja.

Sada su ocito kriteriji splasnuli i dovoljna je pobjeda u prijateljskoj par dana nakon pocetka priprema :)

The bigger they come, the harder they fall!
  • Bosskovitz
    16.9k
    tekma o kojoj pričate odigrala se na današnji dan 2005. na Sveučilištu u Torontu.Eduardo

Kako se savršeno poklopilo :D

Išao sam guglati, evo u arhivi Rangersa i dalje stoji izvještaj s te tekme i Tackles were flying in all over the place and there was certainly no question over the commitment of the players in this ‘friendly’ match

https://www.rangers.co.uk/article/dinamo-zagreb-10-rangers/3eSTrs5BVNUkaHLSrtEeaD

Točno ih razumijem kako se osjećaju jer znam kako sam se ja tada osjećao kao istraumatizirani klinac nakon sezone lige za bedaka.Klenx

Upravo to. Ja sam bio na pripremama, klinci, u Dalmaciji, dvjesto kuna džeparca "za sok i sladoled" i sjećam se da sam u prolazu do treninga vidio naslovnicu Sportskih pa sam ih u povratku kupio i onda su svi išli čitati. Imalo je to svoje čari, ali drago mi je da smo danas ipak na nekoj višoj razini.
  • Eduardo
    24.6k
    Yansané iz Rijeke u gruzijski Torpedo Kutaisi.

• Efes Pilsen
    11.4k
    Hoce ostat tko igrat? Labrovic, Mitrovic, Yansane, Pjaca, Dilaver..
  • Dudu9
    1.8k
    Ovakvim tempom Rijeka lagano bit slabija od Osijeka
  • NB86
    16.9k
    Yansane je bio nefaktor tako da je to rjesavanje balasta, za sad su prodali samo pjacu i labrovica od bitnih, i mitrovicu istekao ugovor
  • Dudu9
    1.8k
    odlazi pašalić uz to ako stopera prodaju praktički pola momčadi, teško je nanovo slagati momčad, jedino da opet pogode igrače atmosferu ali to je sve ovisnost o sreći
  • čovjekjogurt
    1.5k
    Yansane nije ni igrao. Rijeka je dosad dovela Posavca i Majstorovića, bolje igrače nego što je Osijek doveo.
  • DrawTube
    7k
    Ma nemoj tako Boto je najveći i najbolji SD u Europi
  • Mali Zeus
    17.8k
    Miško to radi svake godine. Sve proda pa skrpaju momčad za nadolazeću godinu.
  • CrouchTomislavgrad
    323
    Točno tako, nemojte otpisivat Rijeku.
  • Dzoni
    1.4k
    Rijeka ce ove sezone biti dosta losija nego prosle sezone, trebat ce im 2-3 sezone da ozbiljno opet krenu na titulu. Tipican rijecki ciklus otkako je Miskovic preuzeo klub
  • Peškaman
    7.2k
    Ovisi njima i dosta toga oko kvalifikacija,ukoliko prođu u 3. pretkolo EL-e,velika je vjv da će igrati skupine europskog natjecanja što ,naravno,donosi novce i stabilnost.
    Ukoliko ispadnu u 2. pretkolu EL-e,vjerujem da će krenuti rasprodaja,ako prođu,to im ipak donosi mjesta za manevriranje.
  • Lynx17
    4.3k
    @Bosskovitz
    @veselko tenžera
    tekma o kojoj pričate odigrala se na današnji dan 2005. na Sveučilištu u Torontu.

Dinamo; Turina - Ješe, Drpić, Cesar - Buljat, Mamić, Tomić, Čale - Modrić (Ljubojević), Mitu, Bošnjak (Kardum).
    Eduardo

Lynx was there. :smirk:

Medutim, kakav "Sveučilištu" ? Pa igrali su na tadasnji Sky Dome (Rogers Centre).

1280px-Rogers_Centre_-_TFC_vs_Galaxy_%286965625113%29.jpg
    Ovo ^^^ nije ta utakmica, ali da se vidi stadion.

s-l1200.webp
  • Ijayi Atiemwen
    2.9k
    Dilaver..Efes Pilsen

Gdje je on otišao?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.