• CastAway1986
    3.5k
    danas ima rođendan :rofl:
  • sport
    4.9k
    Ima još godinu dana ugovor sa Lokomotiom,istekla mu posudba 30.06. ali je uz dogovor klubova ostao na pripremama s Dinamom.Ako sve bude ok,Dinamo bi ga trebao kupiti i onda odlučiti ostaje li kod nas ili ide na posudbu na 6.mj . u Lokomotivi kako bi uhvatio neki kontinuitet utakmica (15-20 kako je rekao Marić).A postoji i opcija da ga Dinamo ne želi pa se opet vraća u Lokomotivu.
  • javolimtebejako
    2.6k
    upravo vidio :lol: sve najbolje njemu al realno trebalo bi mu se zahvalit i skinut njegovu plaću s tereta, pogotovo ako dođe marokanac
  • scooniepenn
    5.1k

Čim su ga mediji spomenuli odmah sam napisao da takvog stopera dovesti for free je potencijalno ubod jednak onom KTC-a ili RPG-a i da mu treba ponuditi ozbiljan ugovor i tu priču zaključiti ASAP. Sad kad je i čovjek poput Vahe kojeg iznimno cijenim dao zeleno svjetlo u kontekstu igračkih i ljudskih karakteristika ovo je čisti no brainer.
  • Ivdzo11
    7.9k
    Bočkaj je službeno i dalje Dinamov igrač, ali sve je bilo spremno za odlazak u Tursku. No, sad ga čeka oko šest tjedana pauze i neizvjesno je gdje će nastaviti karijeru

Bočkaj je na stolu imao ponudu turskog prvoligaša Gaziantepa, dogovarali su se zadnji detalji, za koji dan trebao je Bočkaj odletjeti u Tursku i potpisati ugovor.

No, doživio je Bočkaj neviđeni peh. Na treningu, na umjetnoj travi, ozlijedio je metatarzalnu kost i čeka ga šest do osam tjedana pauze. Naravno, transfer je u ovom trenutku 'propao', odnosno, vrlo je neizvjesno hoće li se ostvariti, Turci traže pojačanja i pitanje je imaju li vremena čekati njegov povratak na travnjak. Baš velika nesreća!
  • Peškaman
    7.4k
    Mislim da je taj Marokanac već dogovoren,tj. nadam se.
    S njim popunjeni stoperi te se može bacit' u potragu za desnim krilima.
  • NB86
    16.9k
    Strasno
  • Brusa
    3.5k
    Ako je 6 tjedana pauze ,nastaviti će je u dinamu. Osim ako ga ne damo gorici ili nekome na posudbu...
  • čovjekjogurt
    1.5k
    Možda Pero može biti koristan u HNL utakmicama.
  • Peškaman
    7.4k

Ista stvar kao kod Emrelia i Moharramia prošle sezone,šteta.
  • Jurki
    18.5k
    sve je bilo spremno za odlazak u Tursku. No, sad ga čeka oko šest tjedana pauzeIvdzo11

Da jebeno ne vjerujes.
    Mislil sam da bi bilo dobro za njega traziti cca 1 mil eura... a sad bi ga pustil za dz.. samo da ga maknemo s place.
  • Yovitssa
    904
    Šteta za Peru... Ali on nam može biti itekako koristan u HNL-u. Pogotovo ako se ne dovede LB.
  • GOAT
    3.6k
    Mislite da se sa novcima od Olma "krpa" budget ili se ide trosi na neko desno krilo itd
  • CrouchTomislavgrad
    323
    Zašto svi ovog Samy Mmaee-a računaju kao gotov transfer, ili sam ja to dobio dojam po ovim natpisima. Ja ništa konkretno nisam vidio osim novinarskih naklapanja.
  • CastAway1986
    3.5k
    Nadao sam se da ide alk Bockaj kao rotacija u HNL-u itekako može biti od koristi !
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.