takoder, zasto se smanjio broj godisnjih za sjever, — dapintar
znam da je posjecenost vlasnika bila dosta losa prosle sezopne — dapintar
zasto se nije pustila godisnja za zapad gore? — dapintar
Imali smo vise puta rasprodan sjever, a dosta praznih mjesta, koje bi se sigurno prodale da su ljudi prepustili svoja mjesta — jedan u nizu
nema smisla staviti godisnje za tribinu koja nece biti otvorena svaku tekmu. Trosak otvaranja tribine i svih popratnih sadrzaja je prevelik za par stotina ljudi eventualno koji bi dosli tamo. — jedan u nizu
Mislim da je uz kupnju za godisnje trebalo staviti anketu — Dinaminjo
i za kraj, kada ce se seliti na Kranjcu jednog dana, ovi koji imaju godisnje ce opet biti u prednosti nad onima koji je nemaju sto znaci da se na godisnju može zaboraviti do izgradanje novog maksmira. — dapintar
nitko nije govorio za sjever o kartama za UEFA-u, isključivo za zapad — Pop corn
Neće. Jer će se pratiti dolaznost — Pop corn
svjestan sam toga, ali sad zbog takvih ja vjerojatno necu moci uzeti godisnju za sjever jer pretpostavljam da ce se sve prodati do ponedjeljka. — dapintar
pa ne trebas otvarati zapad gore, ako vidis da uopce nije tolika prodanost karata njih sa zapada gore pustis na zapad dolje, mozda uz neku simbolicnu naknadu, ovisno o razlici cijene u godisnjima. — dapintar
i za kraj, kada ce se seliti na Kranjcu jednog dana, ovi koji imaju godisnje ce opet biti u prednosti nad onima koji je nemaju sto znaci da se na godisnju može zaboraviti do izgradanje novog maksmira. — dapintar
a ne znam kaj da ti velim osim da si trebao imati i proslu sezonu godisnju. — jedan u nizu
Pozdrav
Dali se zna koliko je prodano godisnjih do sada u prvootkupu i dali ima nade za ponedeljak da ce ostat nekaj za slobodnu prodaju?
Hvala — Kile
Ljubazno bih zamolio upućene osobe, ukoliko nije tajna da kažu koliko košta tj. koliki je trosak puštanja u prodaju tribine zapad gore i tribine sjever gore za utakmice. Na taj način bi se konačno moglo razjasniti zašto se određene tribine otvaraju ili ne otvaraju, i prestati nagađati o tim pitanjima.
Unaprijed hvala na odgovoru. — Murtidzg
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.