• dumitrumitu
    2.2k
    Špikić je sigurno, samo pitanje je što je dobar novac
  • Ludovic IX
    12.8k
    sad opet 10 stranica zbog mirine objave koja nista ne kaze a nekima kaze sve. i onda se neki meni čude što ja ne volim te takozvane insajdere. ili reci što znaš ili nemoj ništa. bolje ništa po meni
  • IstokKa96
    956
    Dobro je, vracamo se polako u normalu, tema 'transferi' pred neocekivanim eruptivnim pozarom u vidu 10 stranica nagadjanja...
  • Nogo
    13k
    Ako je za Špiku 4+m mislim da se nema šta čekati s time. Dovesti Šotičeka i neko provjereno ime.
    S druge strane je zadužio klub i moramo ga pustiti. :smile:
  • badjibadara
    10.8k
    Orc123 likes — Ludovic IX

Ojeda Real Catch 123% po TM.
  • Orc123
    17.5k
    Moze biti Sucic ili Spikic ili Misic!? Zna se koga bi prodao samo od te trojice....nekako sumnjam da je Risto ili Max!?
  • Ivdzo11
    11.1k
    Ja sam prije par dana cuo od jednog frenda neku pricu da Sucica trazi Como oko 6M odsteta...

Nadam se da nije istina i da je patka... Jer vec bi to netko od novinara objavio da ima ista istine u tome a od toga proslo 4-5 dana
  • Nogo
    13k

Nadam se da neće biti za 10 minuta : Germanijak saznaje samo. :grimace:
  • Paggini
    101k
    Špikić je sigurno, samo pitanje je što je dobar novac — dumitrumitu

Mi njima dajemo pola milje eura da ga uzmu heheh

Miro molim te kao dragoga Boga, reci da nije Perković i pogotovo reci da nije Sučić, srce bi mi se slomilo da je ijedan od nje dvojice. :(
  • Olmic
    6.1k
    Bilo bi steta za sucica jer smo onda osudeni na ademija kaj ne moze vise nista ili se oslanjamo na roga da ce igrat kao nikad
  • sport
    6.2k
    A sad kad je Miro bacio kost vrlo brzo će ići i objave na portalima.
  • dumitrumitu
    2.2k
    Marić je izjavio kako očekuje nakon Baturine da Sučić ide za veliki novac. Tako da ne vjerujem da će ga sada pustiti za siću.
  • NB86
    17.7k
    Špiku za 1,5-2 milje i ja presretan
  • Nogo
    13k

Napisao je da nije Perković. Ili Špikić ili Sučić.
  • Olmic
    6.1k
    sucic je sigurno jer zamjena za spiku je pred vratima
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.