• Marley
    2.6k
    ne znam, ali sve me strah :sweat:
  • rioda
    6.3k
    Stvarno se nadam da nije Sučić, puno lakše bih prihvatio odlazak Perkovića. Sučić bi ono najbolje tek trebao dati u ovoj sezoni
  • sport
    4k
    Miro ne skači pred redu,miruj.
  • Marley
    2.6k
    Ne zelim ni da je Sucic ni Perkovic, ajme Miro sto nam radis :sweat:
  • Klenx
    6.4k
    Iz tajanstvenosti Mire kada kaže da nikoga nismo doveli za tu poziciju, a opet iz ne toliko tragičnih tonova posta rekao bih da je odgovor samo jedan - Špikić.

I da nakon toga idemo po kombinaciju Šotiček + zvijerka na desnom krilu.
  • NKDZ86
    2.6k
    Baturina...
  • dumitrumitu
    1.3k
    Špikić je sigurno, samo pitanje je što je dobar novac
  • Ludovic IX
    7.7k
    sad opet 10 stranica zbog mirine objave koja nista ne kaze a nekima kaze sve. i onda se neki meni čude što ja ne volim te takozvane insajdere. ili reci što znaš ili nemoj ništa. bolje ništa po meni
  • IstokKa96
    817
    Dobro je, vracamo se polako u normalu, tema 'transferi' pred neocekivanim eruptivnim pozarom u vidu 10 stranica nagadjanja...
  • Nogo
    4.8k
    Ako je za Špiku 4+m mislim da se nema šta čekati s time. Dovesti Šotičeka i neko provjereno ime.
    S druge strane je zadužio klub i moramo ga pustiti. :smile:
  • badjibadara
    4.4k
    Orc123 likesLudovic IX

Ojeda Real Catch 123% po TM.
  • Orc123
    10k
    Moze biti Sucic ili Spikic ili Misic!? Zna se koga bi prodao samo od te trojice....nekako sumnjam da je Risto ili Max!?
  • Ivdzo11
    5.1k
    Ja sam prije par dana cuo od jednog frenda neku pricu da Sucica trazi Como oko 6M odsteta...

Nadam se da nije istina i da je patka... Jer vec bi to netko od novinara objavio da ima ista istine u tome a od toga proslo 4-5 dana
  • Nogo
    4.8k

Nadam se da neće biti za 10 minuta : Germanijak saznaje samo. :grimace:
  • Paggini
    34.5k
    Špikić je sigurno, samo pitanje je što je dobar novacdumitrumitu

Mi njima dajemo pola milje eura da ga uzmu heheh

Miro molim te kao dragoga Boga, reci da nije Perković i pogotovo reci da nije Sučić, srce bi mi se slomilo da je ijedan od nje dvojice. :(
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions