• The Undertaker
    6.5k
    Jedina potencijalna zamjena za Mišića (sličan tip igrača) koju ja vidim u HNLu je Nejašmić.
    Koliko je nama Mišić važan vidi se po minutaži.
  • Teofil Kateran
    1.6k
    Ja mislim da u HNL-u nema dostojne zamjene za Mišića. Takvog igrača ne bi trebali mijenjati sa kojekakvim Nejašmićima. Smatram da je Nejašmić dobar igrač i da bi mogao igrati u svakom klubu HNL-a osim kod nas, u Dinamu je realno ipak potrebna razina više.
  • Jaro
    8.7k
    da, samo sto bi Nejasmic bio veliki downgrade po meni.
  • Time
    970
    Mišic ima ugovor do ljeta 2026,sve i da mu se ide pita se nesto i klub.
  • skener
    1.4k

kazes ajmo biti realni i spominjes prelazak sigura u dinamo?
  • Zagi
    8.9k
    Nikako prodavati Miška dok Pavić ne stasa. Pa i pod cijenu da Miško ode besplatno po isteku ugovora.
    Iskustvo i savjeti koje može prenijeti na Pavića su neprocjenjivi.
  • Dinaminjo
    1.2k
    I Torrente-a se moze isprobat na dm..

Igrao je to
  • Ivanmtk
    1.2k
    Igrača ko što je Mišić ćeš teško nać na tržištu koje je nama dostupno. Mišić je motor i pokretač Dinama. Ima baš malo grešaka, ali njegove su vidljive jer naša igra toliko ovisi o njemu. Na proljeće, kad je Jakir promijenio formaciju sa tri nazad i dva napadača Mišić je bio ključan igrač čija je uloga bila još više naglašena. U tom stalnom presingu po terenu 1 na 1 koji su prednji igrači igrali, on bi ostajao nazad u slučaju da ne osvojimo reposjed ostajao bi 1 na 2 ili čak na 3 i pokrivao veliki dio terena koji bi ostajao između linija. Mišić je, za mene, neprocjenjiv igrač za nas. Da Dalić nije izbornik, bio bi standardan u reprezentaciji kao jedina prirodna zamjena za Brozovića. Ja ga nikako ne bi prodavao.
  • The Undertaker
    6.5k
    Pa trenutno jest lošiji ali uz pravog trenera za dvije godine bi bio top.
  • GOAT
    1.7k
    Po meni zadnji vezni mora biti razbijac sa odlicnim fizickim predispozicijma, a dobar dojam mi je ostavio onaj Meite iz paoka jer ga je svuda bilo. Francuske lige su pune takvih igraca i sigurno cemo naci nesto zanimljivo.
  • San Lorenzo
    18.4k
    Zavisi što Jakirović traži...Šunjić je slobodan, Bistrović bi vjerojatno bio dostupan...
  • Jaro
    8.7k
    to mozda, samo kaj ako uzimas zamjenu za Misica treba ti odmah, ili je trebalo Nejasmica dovest prije 2 godine... A i to s trenerom, nije Jakir pokazao da zna izvuci ni ono najbolje iz igraca, a ne unaprijediti ga...
  • DiddyGuela
    2.7k

Ovisi koja je ideja igre. Ako ti je ideja izgradnja napada iz zadnje linije onda moras imati zadnjeg veznog koji se spusta između stopera i otvara napad.

Destruktivac je danas pomalo old school. Cak ih se vise i ne mogu sjetiti na vrhunskom nivou. Kante je najocitiji ali on igra zato sto je Griezman povucen u vezni red.
  • Samurai
    124
    nije Mikic igrao lijevo krilo.
    Lijevo krilo je igrao mali Horvat,a Mikic je igrao umjesto
    Ristovskog.
    Slični su pa si ih zamjenio…ili ti možda mali smeta pa namjerno pišeš negativu.
  • Zagi
    8.9k
    ili ti možda mali smeta pa namjerno pišeš negativu.Samurai

Stari moj , potpuno nepotrebna konstrukcija.
    95% ekipe je Mikića vidjelo 15 minuta na terenu , a 99% ekipe Horvata nikada.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions