Ozbiljno nakon ove konferencije posvećene važnosti dolazaka godišnjaka mrtvo hladno izjaviš da ćeš uzet godišnju sam da bi došo na potencijalnu lp i derbije. :rofl: — Mališan
S ovim sustavom koji dolazi puno lakše će se stati na kraj navedenim — mokoxax468
Pa ovo je jos bolja opcija za klub, neka takvi plate punu cijenu godisnje i onds ustupe svoje mjesto u slobodnu prodaju. U teoriji prodajes jedno mjesto dva puta. — Crni86
Mislim da je glavni razlog ustupanja mjesta bolja posjećenost utakmica i da se na tome radi. — mokoxax468
bodovanje ide koliko sam skužio ovako: najviše bodova za "obične" HNL tekme, nešto manje bodova za HNL derbije (Haj, Rij, Os), a najmanje za europske tekme. Boduje se i prepuštanje mjesta, ali manje nego za dolazak na utakmicu. Bodovi se mogu iskoristiti za jelo/piće na stadionu i fanshopu. Rečeno je da će to još detaljno predstaviti — rioda
Moje pitanje je sljedece kakva je situacija nakon prvootkupa? dali je moguce da sve ode ili ce ostati dio i za slobodnu prodaju odnosno za one koji nisu imali godisnju prosle sezone — Kile
Pitam jer imam nekih operativnih problema oko odlaska na tp, pa me zanima dal sam siguran ako odem petak ili subotu da ću moći kupiti godišnju, tj. dvije. Hvala unaprijed. — MM17
S ovim sustavom koji dolazi puno lakše će se stati na kraj navedenim — mokoxax468
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.