• emilperska
    10.5k

Vidit ćemo sve.. Ja se nadam da je prošlogodišnja cijena koja je porasla 2,5 puta u odnosu na 2022 neki benchmark +/- malo jače pojeftinjenje radi toga što nema Euro tekmi u paketu + onda popusti na Euro karte s tim da sam svjestan da će sve skupa izaći barem 400-450 EUR, ovisno o trajanju u Europi..
  • bruno828
    48
    Jel ta vijest da Europa nije uključena 100% istinita ili samo nagađanja?
  • emilperska
    10.5k

Nagađanje, jer se to predstavljalo kao neki model jer svi tako rade.
    To može, a i ne mora biti. Možda bude i samo opcija za jeftiniju verziju. Vidit ćemo do kraja tjedna sve.
    A i ako bude neće prvi put bit. 2019. si već imao Gold paket i Blue paket..
  • criticus
    3.6k
    Na press konferenciji je rečeno da je nova konferencija u srijedu gdje će biti objavljeni svi detalji oko godišnjih ulaznica.
  • tigric
    660
    Ja očekujem barem 50% veće cijene godišnjih ulaznica, cak me i veće poskupljenje ne bi iznenadilo.
  • miro
    6.3k
    Zadnjih valjda 8 godina sam prvi dan uzimao godišnje, ali ako sad opet toliko poskupe, budemo malo prikočili, kaje previše je previše
  • din
    768
    toliko su i plaće rasle hehe, saznat ćemo vrlo brzo
  • NB86
    16.7k
    Nece nista rasti nego nece ukljucivati europske utakmice
  • din
    768
    Se zna kad je sutra press vezan za godišnje?
  • Joza
    642
    Ukljucivat ce.
  • Crni86
    10.1k
    Se zna kaj za otvoreni trening za clanove?
  • Keyser Soze
    13.4k
    Ovo i mene zanima.
  • din
    768
    rekli na press da će biti u petak za članove otvoreni trening
  • Crni86
    10.1k
    to sam cuo, zato i pitam. Ima dosta ljudi koji bi isli ali opet petak je radni, zanima ih vrijeme kako bi se znali organizirati.

Vjerujem da ima ljudi i izvan zg koji bi potegnuli do maksimira. Bilo bi lijepo da ne saznamo vecer prije u koliko sati ce to biti.
  • din
    768
    pretpostavljam da će sutra i to na konferenciji objaviti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.