ili nam Lukica ipak voli Real vise od Dinama. — E46
a li postoji sansa da npr novosnovani odbori ili cjelokupan klub, recimo prikaze sto se postiglo u zadnjih nekoliko mjeseci?
Da se informira javnost i clanovi koji potezi su se povukli, koliko je klub napredovao i kako ide sve ono sta smo slusali kroz izborno razdobljo. Pa na kraju mozda i kroz emisiju s kelavom na kraju mjeseca kroz 15-20 minuta napraviti intervju i presjek mjeseca, kao neke mini vijesti dinamo. Pa onda kroz to i predstavljat neke buduce projekte, najavljivat druzenja, dovest nekog igraca pa da cujemo njegovo videnje tog mjeseca s igracke perspektive i sl. jer nece uvijek biti mnogo informacija oko samog funkcioniranja kluba (to je sada vise popularno jer je nova vlast jos friska). Nekakav proizvod kroz koji bi klub na mjesecnoj razini komunicirao sa svojim clanovima. — Crni86
Mislim da je Kova jedan od najvećih mamićevaca među igračima, oni su ga i "stvorili", dali mu mjesto u prvih 11 pa transferirali u Inter.Mislim da cijele te generacije koje su imale/imaju veze sa Daltonima se neće vratiti u Dinamo. Neki ne žele jer sve povezuju s Daltonima, druge mi ne želimo jer su još povezani s Daltonima... Mislim da ćemo tek od Kove, Gvardiola pa na dalje možda doživljavati koji povratak... — mali M
Uvjeren sam 100% da je i nema toga da me razuvjeri, čak i ne vidim problem u tome, jer su ga "stvorili" i omogućili mu transfer u Inter.Jedna stvar je da je Kova dosao u vrijeme Mamica, ali reci da je Mamicevac je zesca nebuloza. — scooniepenn
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.