• Jos-Optimus
    6.4k
    Ne govorim da ne trebamo pojačanja, samo govorim da ćemo imati/trebali bi imati velike skokove u razvoju jednog Sučića, Perkovića, Hoxhe, Baturine i Vidovića(ako ostanu). Bernauer je godinu dana iskusniji s ovom razinom nogometa, Ogiwara adaptiran, Nevistić...pfff, tom je samo nebo plafon. Cijela ta grupa igrača je prošla pakao, pa jedan Jakirović je sada sigurno 15% bolji trener. Čemu panika oko prijelaznog roka? Koje su to pretumbacije veliki klubovi napravili? Još to nije krenulo, apsolutno ima vremena.
  • Jos-Optimus
    6.4k
    A šišaj ga stari, ja kažem jedno, ti skroz drugo. Nigdje nisam rekao da se ne trebamo pojačati
  • Jurki
    18.3k
    imam traume vec od tog izraza "unutarnje rezerve".
    Dapace razmisljajuci o nasim transferima.. nadam se da bu ubuduce praksa.. dovođenje igraca u zimi.. a da bu ljeto eventualno za popunu kadra ovisno o odlascima tj minimalne promjene u kadru.
  • Orc123
    12.5k
    procitaj si moju poruku do kraja i pretposljednju natuknicu! Nije nikakva panika ali kroz 2-3tjedna trebaju se vidjeti jasni obrisi ekipe za sljedecu sezonu. Panika ce ti biti ako ces ostat bez Petka do 15. Sto je vrlo lako moguce i/ili Batija....a kadar nam je bio limitiran ko i igra a odlaskom dvojice zahvalnih igraca Vidovica i Kaneka jos je limitiraniji....pozitiva je ok i vidjet cemo sto nose naredni dani.....
  • mali M
    8k
    s jedne strane bi ti rekao, dobro polako, ali to sam s tobom prošao prošle sezone pa si ispao u pravu :lol: Šalim se malo, ali dobro govori i @Jos-Optimus, ali i ti. Ono što je meni tu specifično, da se prošlu sezonu cijelo vrijeme i Jakiru i nekim igračima kao alibi koristilo da nisu imali pripreme pa su zato iskrsnuli problemi. E sad, tu se onda moram složiti sa Orkom jer ove godine nam je dovoljno da igrač dođe do 25.8. a prošle godine je to bio alibi za loše igre jer su pojačanja prekasno došla i nisu se stigli uigrati. Niti oni niti trener. Inače jesam za smirivanje tenzija i strpljenje, ali mogu apsolutno razumjeti Orkvu frustraciju i oprez (ne jaku još, ali u uzlaznoj putanji :lol: )

p.s.- mislim samo da mi svi imamo PTSP jer smo istraumatizirani sa kriminalno vođenim klubom zadnjih 25 godina, pa nismo navikli na odmjeren tajming za određene radnje, i bi rađe da vidimo transparentno nego da slušamo nečije muljanje (jer smo na to navilkli)...
  • Jos-Optimus
    6.4k
    Mene iskreno samo nervira situacija s Petkom, sve drugo vjerujem da će biti top
  • Mali Zeus
    18.5k
    Krenuli smo jako ovod. :D
  • scooniepenn
    5.1k
    Ne vidim jedino sto bi se u Petkovom statusu trebalo promijeniti u narednih 20 dana. Na Euru nije nista posebno odigrao u ovo vremena sto je dobio, s Eura smo ispali tako da ako ima ponudu/ponude koje ga zadovoljavaju neka se izjasni i idemo dalje. Nema smisla da nam neki igraci promaknu i onda on 14.7. javi da ide, a ionako je to namjeravao. Nadam se da je nesto slicno Maric artikulirao sa Tarzanom. Sto se tice panike/flegmatizma mislim da nam ne treba ni jedno ni drugo. U puno smo boljoj poziciji nego proslo ljeto i zbog adaptacije i uigranosti dijela igraca odnosno navikavanja igraca i Jakira jedni na druge. Osim toga, imamo Marica kojem apsolutno vjerujem, za razliku od onih diletanata za koje je Mamic bio najbolji sportski menadzer u povijesti. I naposljetku, kasniji pocetak sezone nam, takodjer, nudi potpuno drugaciju perspektivu. That being said ne bismo si trebali priustiti da do sredine 7. mjeseca nemamo barem 3 do 4 pojacanja rijesena, kako bi se ti igraci priviknuli i uigrali za play off Lige prvaka.
  • Daliban
    4.1k
    Mislim da je Branko Pavić već sada bolji od bilo kojeg zadnjeg veznog kojeg mi možemo priuštiti. Ako ostane u kadru i dobije redovne minute, do zime će biti u potpunosti adaptiran. Samim time što je Pavić spreman, mislim da nema potrebe za dovođenjem zadnjeg veznog pored Mišića i Pavića.

Isto mislim za Čerina i osmicu. To je Sučićeva pozicija i pametnije bi nam bilo da taj novac preusmjerimo na stopera, krilo i lijevog beka. Prodajemo Bulata, ali Bulat je realno višak i ne treba nam zamjena za njega, a kamoli zamjena od nekoliko milijuna eura što je značajan udio našeg ukupnog transfer budžeta. Imamo Roga i Stojkovića da pokriju Bulatov odlazak ako nas to već toliko brine.
  • Orc123
    12.5k
    znaci bez Halila i Bulata napasti na 3 kolosjeka a i ovako smo bili u deficitu...
  • Daliban
    4.1k
    Ne znam kakav je Halil uopće bio faktor, a Bulata ćemo nadomjestiti unutarnjim rezervama. Rekoh, Rog i Stojković su dovoljni. Kada se Rog vrati nazad u Italiju, već ćemo imati spemnog Pavića pa onda i Mišić po potrebi može odigrati osmicu. Imamo dovoljno.

Pavić i Mikić su klinci sa jasnom perspektivom, za ostale treba vidjeti. U redu je da Mikić ode na kvalitetnu HNL posudbu jer imamo RPG-a i Rileta, ali Pavić mora ostati u kadru i redovno igrati. Imamo slobodno mjesto i nema smisla dovlačiti na silu "pojačanje" za tu poziciju. Gori nam na previše mjesta, a sredstva su ograničena. Da je po mojem, čak i da nam ne gori i da imamo para na bacanje uzdao bih se u Pavića jer sam uvjeren u tog malog, ali tko mene pita.
  • Droljo
    18.5k
    Imamo Roga i StojkovićaDaliban

To bumo još vidjeli koliko oni mogu bez ozljeda...
  • Mr Anderson
    12.8k
    Mislim da je Branko Pavić već sada bolji od bilo kojeg zadnjeg veznog kojeg mi možemo priuštiti. Ako ostane u kadru i dobije redovne minute, do zime će biti u potpunosti adaptiran. Samim time što je Pavić spreman, mislim da nema potrebe za dovođenjem zadnjeg veznog pored Mišića i Pavića.Daliban

Apsolutno, treba mu davati prilike i forsirati kad god se pruži prilika, a ne ga vucarati po posudbama s pričom kako je još zelen. Ista stvar vrijedi i za Vrbančića. Iskrcat ćemo po nekakvih 4-5 milja za Čerine i slične igrače koji neće donjeti prevagu u Europi, a imamo u svom dvorištu potencijale u mladim igračima, plus Rog i Stojković.
  • Daliban
    4.1k
    To bumo još vidjeli koliko oni mogu bez ozljeda...Droljo

Mislim da imamo taman dovoljno. Ako nas zadese ozljede, šta je tu je i snaći ćemo se nekako. Brojčano (i kvalitativno) smo dobro pokriveni i radije bih da novac investiramo tamo gdje nemamo nikakvih zadovoljavajućih opcija.
  • mbzg
    156

Slično i ja razmišljam, do sada smo imali puno previše kvantitete. Pojačati se na stoperu, krilima bi bio prioritet. A zamjene za Halilovića i eventualni odlazak Bulata moraju biti Vrbančić, Pavić. Imamo bezbroj primjera u puno jačim klubovima da klinci i sa 16,17 godina dobivaju prve seniorske minute. Ne razumijem ni zašto bi trebalo tražiti novog lijevog beka kad imamo ogiwaru, a poziciju može pokriti Perković te Gabriel. Napucavati se s ogromnim brojem igrača nema smisla, ali 3 kvalitetna pojačanja za prvih 11 i mi smo već druga razina. Ozljeda i kartona će biti ali treba više vjerovati našim klincima, ne ih odmah 5 gurnuti u prvi sastav ali 1-2 mogu uvijek igrati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.