• Paggini
    51.6k
    Istina, ali ne znam da bi izletili van s ovako ogromnom vijesti da nisu barem 90% sigurni...
  • SjevernaStrana
    2.5k
    Svi prenijeli kako ništa od Jurića i onda se pojavi Germanijak s tekstom kako se još čeka "zeleno svjetlo"
  • Captain America
    20.3k
    Svi prenijeli kako ništa od Jurića i onda se pojavi Germanijak s tekstom kako se još čeka "zeleno svjetlo"SjevernaStrana

To je u 8 ujutro objavljeno.
  • superhik
    12k
    Objavili i oni maloprije da ništa od njega.
  • SjevernaStrana
    2.5k

Aha, ma na Facebook prije 20ak minuta stavili
  • rakurs
    1.4k
    Iako sumnjam da bi Šola izlazio s ovim da nema dobre info, zna se koji su njihovi novinari insajderi - Kuzmanić, Gabelić i Duplančić. Ni jedan se još ne oglašava tako da tek treba vidjeti što je istina
  • Nogo
    6.6k

I meni je čudno jer su svi od njih kopirali.
    Samo da Šola na kraju ne ispadne klaun jer za ovo moraš biti 1/1 siguran.
  • Paggini
    51.6k
    Kuzmanić, Gabelić i Duplančić. Ni jedan se još ne oglašava tako da tek treba vidjeti što je istinarakurs

Moguće je da ti njihovi štenići pripremaju neki PR tekst da ublaže shitshow koji je nastao, i to mi je realna opcija u ovom trenutku

Osobno se nadam da će uzeti opciju napadanja Jurića, to će sigurno biti zanimljivo za ispratiti, bar da me nešto zabavi dok Euro ne počne.
  • sanjinlego
    3.9k

Ta gnjida ima sve informacije. On je uključen u rad hajduka. Možda sada malo manje ali kada je tu bio Jakobušić sve su zajedno radili.

Od propalih transfera radili su "vrhunske" a od promašenih pojačanja pravili su "mega" .. dok su nas jahali.

Sve on to u emisijama kada gostuje fino prezentuje, a zapravo je teški šljam koji je trenutno glavni urednik nekada najvećih i najboljih novina u Hrvatskoj.
  • Dzoni
    1.4k
    Ako je istina da nista od Jurica, netko tko prihvati posao trenera dolje je od prvog dana na rubu provalije. Taj trener osim sto ce mu u startu bit dano do znanja da ga ne zele, nece moc apsolutno nista napraviti zbog tog nepovjerenja, sto znaci pedala do gospe i onda opet u ocajnicku potragu za trenerima. Kruzni tok se nastavlja i dalje, a to ni medijska masinerija nece moc spasit
  • Jurki
    17.3k
    Ovo s Juricem bi moglo biti odlicno. Gašenje euforije prije nego je uopce pocela.
    Pocet ce napadanje svih i svakoga iz svih oruzja taman prije pocetka priprema.
    I onda neko veli da je ljeto dosadno ako nema klubskog nogometa.
    Njihova piskarala budu optuzila Jurica da ih je zajebo, te bu on postal persona non grata u Splitu.
  • Captain America
    20.3k
    Gašenje euforije prije nego je uopce pocela.Jurki

Umjesto do Velike Gospe, sezona nije dočekala ni Dan antifašističke borbe :joke:
  • San Lorenzo
    19.4k
    Jurić je ozbiljan trener, drago mi je da ne dolazi tamo, a odustao je možda i jer mu se ne da čekati da ga amenuju kojekavi jebivjetri.
  • Paggini
    51.6k
    Brate jel oni mogu naručiti papir za printer bez konferencije i vijećanja NO-a i odabira najbolje ponude od 70 dostupnih?
  • Jurki
    17.3k
    odustao je možda i jer mu se ne da čekati da ga amenuju kojekavi jebivjetri.San Lorenzo

Moze i to biti. Ali ne kuzim.. ako posao iznad xy eura mora amenovati NO.. pa to se rijesi u 5 minuta prek mobitela.
    A ne da se ceka neki kurac.
    Koja smijurija od kluba. Slaven Belupo je gigant za njih.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.