• Mihaljević
    10.4k
    castore-24-25-kits%20%284%29.jpg
    Leak Castore 24/25 dresova za Bayer, Bilbao, Feyenoord, Rangers i Sevillu.
  • NitkoBitan
    19.4k
    Glavni dres Istre je bomba :love:

Leak Castore 24/25 dresova za Bayer, Bilbao, Feyenoord, Rangers i Sevillu.Mihaljević

Dinamo profesionalniji od navedenih klubova, nek "nadu" nas dres ak su frajeri :sweat:
  • Herñan Crespo
    88
    pa ja bi rekao da bas protiv šibenika se ne uklapa zutkasto zeleno protiv narandzastih
  • rioda
    5.4k
    Po meni je to prilično kontrastno i ne vidim problema
  • SAS1987
    15.1k
    Glavni dres Istre je bomba :love:NitkoBitan

Po meni bi trebali razmisliti o nekoj brazilskoj kombinaciji prvog dresa. Ili neke prugaste ko nekad Norwitch :grin:
  • xavier
    12.1k
    Glavni dres Istre je bomba :love:NitkoBitan

Po meni bi trebali razmisliti o nekoj brazilskoj kombinaciji prvog dresa. Ili neke prugaste ko nekad Norwitch :grin:SAS1987

Slažem se sa SAS-om. Prvo, ne volim svakako žuto zelenu kombinaciju, a ne volim ni dresove gdje se boje tako bez jasne ideje i razgraničenja miješaju jedna s drugom...pa mi dres baš i nije nešto.
  • Krizy
    47.1k
    Jeftiniji dres od količine potrošenog pudera i šminke :sweat:
    1717790267997_NK_Istra-20230608-1927-2.jpg
  • Nolifer
    8.7k
    Novi dres Bayera...

Nadam se da ćemo imati grb sa normalnom bojom, zašto? Nekak mi normalne boje grba, ljepše izgledaju na dresu...

Screenshot-20240612-054642-Chrome.jpg

Screenshot-20240612-054558-Chrome.jpg

https://www.footyheadlines.com/2024/04/bayer-leverkusen-24-25-home-kit.html

• Crusades
    13.6k
    5 komentara iznad imaš slike 5 klubova sa domaćim i gostujućim dresovima. 3/5 imaju normalne grbove na domaćima dresovima.
  • Nolifer
    8.7k
    Ponavljanje je majka znanja..Vidim opet te nešto žuljam? Popi neku laganu kavu ujutro, možda budeš bolje volje, dobronamjeran savjet :smile:
  • xavier
    12.1k
    Nadam se da ćemo imati grb sa normalnom bojomNolifer

To ne ovisi o Castoreu nego o tomu što klub želi i rekao bih da ne trebaš brinuti jer će barem prvi dres još dugo imati klasičan grb.
  • Nolifer
    8.7k

A drugi i treći dres?
  • xavier
    12.1k

Možda si me pogrešno shvatio. Ja ne znam kako novi dresovi izgledaju. Samo kažem da sam siguran da je prvi dres plavi te da ima ima normalni grb. Za drugi i treći ne znam.

No poanta je bila da ne odlučuje o tim stvarima Castore nego klub.
  • Nolifer
    8.7k

Mislio sam da si dobio skice ili vidio dresove pa onda nešto znaš o tome. Ali ok. Vidjet ćemo šta će bit sa time. Kao člana kluba me i zanimaju takve stvari, pa pitam i komentiram kako i što bi moglo biti bolje ili sugerirati kako da se nešto popravi ako je nešto lošije.
  • Dudu9
    959
    Dresovi su već gotova stvar, nema popravaka, jedino što možemo čekat kad će predstavit nove dresove
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.