• flexXy
    2.4k

Ma znam, samo kaj sam kroz sve ove godine naucio da se u kosarci nikom ne treba vjerovat na rijec. To je tolko korumpiran sustav da su za njih FIFA i UEFA mila djeca. Na kraju ce prevladat struja koja je voljna vise novaca izdvojit, zato mislim da se srbe nece preskocit u cijeloj prici, ako se i raspadne aba njima ce dat neku garanciju za ucesce u natjecanjima. Zato smatram da nasa kosarka moze uci u tu pricu jedino ako netko odluci ulozit ogromne novce i dignuti sve na novu razinu sto u nekoj perspektivi ne vidim bez 5,6m eura godisnje.
  • Mali Zeus
    14.1k
    Može li netko tko zna reći kakva je situacija uopće sa Cibonom, a da nije samo - Cibona umire.

Neće Cibonu na životu održati stara slava i trofeji, osobito s obzirom da nema ljudi koji su spremni pomoći ili se bar tako čini.
  • Jurki
    12.3k
    Kad bude objavljeno tko je novi clan Uprave?
    Po upisima od jucer na ovoj temi je to ocito potpuno nebitna stvar.
  • emilperska
    6.5k

Trebali su bit u predstecajnoj koja je "trebala" bit pri kraju. Sad sam dobio info da nije ni zapoceta sluzbeno. FIBA/HKS ih je suspendirala. PH mogu igrat samo s juniorima. ABA liga kao takva ne priznaje HKS (!!) pa na ABA ligi ne vrijede suspenzije. Duzni su par milja eura minimalno od prije, a za tekucu sezonu bar 5 placa. U PH su zavrsili na istoj razini kao i KK Dinamo, polufinale.

Sad se neki crypto indijci motaju opet oko kluba, spremni dat neke pare ako predstecajna prođe. Tko je sad tamo glavni, ne znam..
    Repesa navodno vise nije trener..

EDIT: Prema Tvrtku Puljicu, ABA se 2025. prije ne igra nego igra..
  • Papastrumf
    12.9k

Danas nakon IO-a.
  • Kwedi
    3.8k
    Trebali su bit u predstecajnoj koja je "trebala" bit pri kraju. Sad sam dobio info da nije ni zapoceta sluzbeno. FIBA/HKS ih je suspendirala. PH mogu igrat samo s juniorima. ABA liga kao takva ne priznaje HKS (!!) pa na ABA ligi ne vrijede suspenzije. Duzni su par milja eura minimalno od prije, a za tekucu sezonu bar 5 placa. U PH su zavrsili na istoj razini kao i KK Dinamo, polufinale.

Sad se neki crypto indijci motaju opet oko kluba, spremni dat neke pare ako predstecajna prođe. Tko je sad tamo glavni, ne znam..
    Repesa navodno vise nije trener..

EDIT: Prema Tvrtku Puljicu, ABA se 2025. prije ne igra nego igra..
    emilperska

Kao veliki navijač Cibone, valjda bi trebao znati da Cibona je ušla u predstečajnu nagodbu 2014. godine.

Preoblikovanje iz udruge u športsko dioničko društvo je nešto sasvim dijametralno suprotno i drugo o čemu vjerojatno pričaš, al ne poznaš materiju.

HKS ne priznaje ABA ligu, a ne obrnuto.

O plasmanu - dodaj finale kupa i borba za playoff ABA lige do prezadnjeg kola.

Tvrtko Puljić je mjerodavan kao Davorin Olivari. Vjerojatno od njega prepisana nebuloza o budžetu 3 milijuna eura za Eurokup.

Inače minimalan proračun kluba u Eurokupu - prije četiri godine bio 5 milijuna eura. Prije četiri godine.
  • Mali Zeus
    14.1k
    U svakom slučaju ne zvuči dobro.
  • emilperska
    6.5k

Da je Cibona u pravoj predstecajnoj od 2014. ti dugovi bi do 2024. bili rjeseni, a ne do 2024. utrostruceni. Kakva je to predstecajna gdje ti umjesto da vratis dugove, uvecas ih? Tu je stecaj trebao davno bit pokrenut.
    Tko kog ne priznaje sluzbeno, manje je bitno. ABA liga ne priznaje HKS, a HKS boli kurac za ABAu jer ima svoja pravila o strancima, financijskim suspenzijama itd.
    Preoblikovanje je moj lapsus, ali za preoblikovanje se mora dovrsit predstecajna koja ne ide nigdje.. ili mi hoces rec da s predstecajnom koju ne postuju, mogu napravit preoblikovanje, mislim mozda i mogu u RH. Hajduk je nesto slicno napravio, vjv i Zadar..

Puljic je za Olivarija Židak. Stavljat ih u istu recenicu mi je grehota.

Inace ove price o 5 mil EUR mi nisu jasne. Sumnjam da Cedevita Olimpija ima 5 mil EUR ili Mornar, a igrai su taj Eurocup. Cedevita ga i dalje igra. Cedevita kao dio Atlantic grupe moze i imat neki nategnuti budzet jer kad gledas Cedevitu junior u RH, oni trose po Fini vise od Zadra. A iskreno ne znam na sta se to odnosi ili je to neka korporativna fora. Mornar sigurno nije mogao imat takav budzet kad je igrao Europu..

Edit: Venezia kao najbogatiji klub Eurocupa je imala budzet 12 mil EUR (citat Emil Tedeschi). U natjecanju je 20 klubova. Sumnjam da ovi na dnu imaju vise od 3,4.
  • flexXy
    2.4k
    Sumnjam da Cedevita Olimpija ima 5 mil EURemilperska

Prvi čovjek KK Cedevita Olimpija Emil Tedeschi dao je veliki intervju za portal Ekipa24 i progovorio o mnogim stvarima koje će odjeknuti ne samo u Hrvatskoj već i regiji.

Nakon što je istaknuo da je proračun kluba između 5 i 6 milijuna eura, to je dvostruko manje od primjerice onih koje imaju Crvena zvezda i Partizan Tedechi je jasno dao do znanja da Olimpija kao takva ne postoji.
  • emilperska
    6.5k

Iskreno, velim ti. Odi na FINAu. KK Cedevita trosi 1 mil EUR u 2023. To su iznosi veci od Zadra i Splita, za rezultate ispod KK Dinama. Ne znam sta oni rade s tim..
  • NKDZ86
    1.9k
    plaćaju crnce
  • Jurki
    12.3k
    Mislim da bi bilo dobro angazirati u Upravu Šikica koji je bil jucer spomenut u germanijaku kao clan uprave da i taj sportski segment pokrijemo u upravi.
    Premazan je svim mastima, moze nam biti od velike pomoci kaj se tice unapređenja skole jer radi prejeben posao u Loksi.
    Ne velim da trebamo biti ko Loksa, al da zna naci talentirane klince.. zna.
  • Mali Zeus
    14.1k
    Zvuči svakako kao sjajna ideja.

Not.
  • Jurki
    12.3k
    kuzim zbog cega to mislis, zbog povezanosti s glavatom spodobom.. al da ima znanje ima.
  • Mali Zeus
    14.1k
    ↪Mali Zeus kuzim zbog cega to mislis, zbog povezanosti s glavatom spodobom.. al da ima znanje ima.Jurki

Ima i Zoki znanje o trenerskom poslu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.