Sljedećih dana će biti i obavijest o godišnjima za sljedeću sezonu pa ćeš moći iskalkulirati. — deda
Netko je nedavno pisao o isplativnosti godišnjih ulaznica ove sezone, pa sam napravio kratki rezime na dosadasnje utakmice, cijene karata, buduce utakmice te konacnu isplativnost godisnjih karti.
Da ne raspisujem svaku utakmicu sada, ovako cu sazeto
Dinamo je do sada (računajući narednu utuakmicu sa Rijekom) odigrao 13 domaćih susreta u HNLu. Cijene karata variraju od 5/7 eura za sjevernu tribinu te 15/25 eura za zapadnu tribinu.
Dinamo je do sada odigrao 7 domaćih susreta u europskim natjecanjima ove godine te su ulaznice koštale 10/15 eura za sjevernu te te 25/30 eura za zapadnu tribinu
Dinamo je odigrao jednu utakmicu superkupa te su ulaznice koštale 10 za sjevernu i 25 za zapadnu tribinu
Ukupan trošak dosadašnjih ulaznica (ukljućujući nadolazeći susret sa Rijekom) je koštao 161 euro za sjevernu tribinu te 420 eura za zapadnu tribinu.
Godišnje karte su koštale 150eura (120 za članove) za sjevernu, te 350(300) eura za zapadnu tribinu.
Godišnja karta se isplatila nakon:
utakmice sa Balkanijem 14.12. - 120 eura za članove - Sjever dolje
utakmice sa Betisom 22.2. - 156 eura za nečlanove - Sjever dolje
utakmice sa Balkanijem 14.12 - 305 eura za članove - Zapad dolje
utakmice sa Goricom 4.2. - 360 eura za nečlanove - Zapad dolje
Do kraja sezone Dinamo ima za odigrati još 5 utakmica HNLa, jednu utakmicu kupa hrvatske i jednu europsku utakmicu. Cijene bi trebale biti u skladu sa prijašnjim utakmicama te bi trošak preostalih utakmica trebao biti 55 eura za sjevernu tribinu, te 120 eura za zapadnu tribinu. (Uz mogučnost još utakmica ako Dinamo nastavi natjecanja u kupu te konferencijskog ligi).
Ukupni trošak domaćih utakmica za ovu sezonu su:
Sjever dolje - 216 eura
Zapad dolje - 540 eura
Ukupna ušteda vlasnika godišnjih ulaznica za ovu sezonu su:
Sjever dolje - 96 eura (članovi)
Sjever dolje - 66 eura (ne članovi)
Zapad dolje - 240 eura (članovi)
Zapad dolje - 190 eura (nečlanovi)
Svaki sljedeći krug konferencijske lige donosi trošak/uštedu od 15/30 eura, te polufinale kupa od 7/15 eura(nije sigurno). Što znači da maksimalna ušteda ove sezone može iznositi 148e/118e za sjever te 345e/295e za zapad.
edit: ispravio sam brojke, zaboravio sam na neodigradni susret sa Varaždinom koji nas još čeka. — jedan u nizu
Ako nastavimo dizati brojke i budemo govorili o milijunskom iznosu, reci prijatelju da mi članovi platimo godišnju plaću igraču ala Bruno Petković, Mislav Oršić, Dominik Livaković, itd. — criticus
BTW - razmišlja li se u klubu o nekom popustu na godišnju za klince? — Nemrem igra Dinamo
Isto tako, cijenu clanarina bi trebali na neki način odrediti clanovi jer bi vjerovatno postavili visu cijenu — SAS1987
Slažem se, tako je bilo i za Futsal Dinamo na početku, ako se dobro sjećam i članarina je išla gore — Nemrem igra Dinamo
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.