• Fan
    1.7k
    Ako stvarno dođe Pjaca (a čini se da hoće) i ako Real uzme LP (to je uvijek izgledno), možemo gledati na solidan iznos na računu bez nekih većih prodaja odmah.

EL 15m+
    ulaznice, sponzorstvo, tv prava, donacije... 15m+
    Olmo 6m
    Moha, Boško, Bulat, Emreli, Kule/Brodić 10m+ (samo bi Bulat mogao ići za 4+)

A da ne pričam koliko se piše o novim bogatim sponzorima, pa čak i da se ne spuštamo daleko ispod 60m koliko nam je budžet bio ovih godina, neka bude i 55, znači "fali" 10-ak m + naravno ulazni transferi.

Možda sam bezveze duljio, ali sam htio reći da prodaja Baturine nije prijeko potrebna na ljeto, vjerujem da bi se i na zimu prodao za 15+, i ako bi Petko još ostao, ne vidim zašto ne bi igrali nešto ovako:

Stojković/Hoxha Petković/Brodić ili Kule(Mierez?) Pjaca/Špikić
    Baturina/Vrbančić

I ja bi, kao i svi, neko top desno krilo, al pričam više o trenutnom, realnom stanju gdje je moguće da dođu i Pjaca (više moguće) i Mierez (manje moguće) i da ne bacamo previše love, a Pjaca je upravo kod nas najviše igrao desno pa možda ne bi bilo loše ni to isprobat.
  • Droljo
    23.4k
    Kako džabe kad se jasno izkomuniciralo ovod koliko smo platili oglas...
  • Paggini
    74.5k
    toliko keke imamo da nam de facto i je za dž
  • Kepec
    8.1k
    Kako džabe kad se jasno izkomuniciralo ovod koliko smo platili oglas...Droljo

Kako kaže ona, razlika između besplatno i džaba.
    Platili smo oglas tako da nije besplatno, al je bilo džaba.
  • sanjinlego
    4.1k
    Naši ponudu za Modrica nisu ni poslali, jer je njemu Real sve i nije bilo realno da se vrati. Na stranu i Dinamo, Zagreb, Zadar, Hrvatska ali Real Madrid je sve.

S naše strane lijepo, marketing vrh! Da smo platili kao što lupaju novinari 25 ili 36 tisuća eura, nismo.
  • CastAway1986
    4.7k
    ja neznam kako stojimo sa Šunjicem trenutno ali znam da takav profil igrača u klubu nemamo i da bi ga rado vratio uz neku normalnu placu
  • CastAway1986
    4.7k
    pa ovo i jest tema vezana za transfere a ne koliko je koji od dinamovih igrača dobar ili ne ..Lik je prenegativan i naporan
  • Peškaman
    8.3k
    Ovo za Čavlinu mi nije jasno zašto bi Osijek pristao posuđenog igrača Dinama(ukoliko ga Dinamo vrati) razvijati kada već ima Kolića,njihov golman,21-godišnjak.

Što mislite,koji igrači odlaze iz Dinama?
    Tibor Halilović,ističe mu ugovor,pretpostavljam da od produženja nema ništa.
    Josip Drmić,već se zna, odlazi.
    Mahir Emreli,trebao je otići i prije ali zbog ozljede još nije.
    Sadegh Moharrami,ista stvar,ozljeda,mišljenja sam da će se i njemu tražiti nova sredina.
    Boško Šutalo, ??
    Dino Perić,ovo mi je najveće pitanje uz Boška,mislim da je vrijeme za transfer.
    Takuro Kaneko,Gabriel Vidović...
  • Maximo
    822

Tibor-rekao bi gotovo sigurno ide, ne vidim neki smisao da ostane
    Drmić- tu ne treba više ništa dodati
    Emreli-objavio je na instagramu sliku trofeja uz natpis "last dance", tako da vrlo vjerojatno ide, mislim da je to ok, dao je kaj je mogao
    Moha-> a rekao bi slično ko Emreli, ali ne znam dal imamo neku ponudu za njega i za koliko ga opće možemo unovčit
    Boško- da,upitnik, kvalitetom trenutno daleko ispod razine koju trebamo, ali mislim da će mu se dat još jedne pripreme, da proba pokazat kvalitetu...jer plaćen je dosta, a prije ozljede je stvarno pokazao ima klasu...nakon ozljede...teško je išta reć...
    Perić-> da, stvarno ne vidim smisao da ostaje, napredovat više nemre, nije kvaliteta za prvu momčad...
  • Orc123
    14.1k
    Nadam se da se mislimo smisleno pojacavati jer ne isplati se za rotacije bubati 2-3 mil eura. Iskreno nisam nešto za Pjacu ali ako se odluci za njega ok, Sunjic bi dosao besplatno i ako pristane za neki realniji ugovor od cca 400tid ajde iako po meni sve to nisu pojacanja za LP vec popune i rotacije.

Nedaj Boze da ostanemo bez Batija i Petka mi ne da cemo uc pojacani nego jako oslabljeni, a i ovako imamo limitiran kadar. Ovaj transfer rok ne prihvacam nikakve stednje i slicno jer smo financijski u odlicnoj situaciji s naglaskom da bi mogli biti u izobilju sko ne napravimo gresku ko sljedece ljeto kad smo cekali i cekali a mogli smo bez brige u LP...

ove godine LP mora biti cilj jer donosi ogromne financije koje bi nas odvojile dodatno od konkurencije. Ovaj transfer rok se moraju dovoditi ciljana pojacanja u svakom smislu te rijeci, nikakvi potencijali od par milja eura nego gotovi igraci koji mogu isporuciti rezultat.

Mladosti imamo i na pretek i tu ce najvece pojacanje biti klub partner, iliti filijala. Ako se uđe u LP lako cemo na zimu pokupiti onda 2-3 talenta koja cemo i dobro platiti ali cemo tada imati novac ukoliko se uđe u LP i moci cemo si priustiti to....ponavljam, sad nam trebaju na ovu momcad gotovi igraci koji rade razliku i rijesit se viskova.

Nisam siguran jel su to Pjaca i Sunjic, mozda Pjaca i je ali Sunjic nit je trenutna kvaliteta, nit imamo neku vjerojatnost za daljnju zaradi na njemu. Treba odvagnuti, ali ponavljam nikakve stednje i izmotavanja jer smo tako prosle sezone popusili 20milja!

Vjerujem u Zeku i Marica da shvacaju to...
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Nadam se svi, a nadodao bih još Špikića i Bulata...
  • Paggini
    74.5k

Samo jedan dobronamjerni prijedlog amigo, često pišeš i često imaš dobrih stvari ali please počni nekako te postove čitljivije pisati, da ne bude jedan blok od 300 riječi i teško je fkt za čitat.
  • Peškaman
    8.3k

Ja ne bih Bulata prodavao,pogotovo ako će Bati ići na kraju ove sezone.
    Znam, nisu ista pozicija ali mišljenja sam da nam je potreban u rotaciji takav tip veznjaka.

Špikić,koliko god i prvi prigovorim na njega,zahvalan je igrač, defanzivno jako odgovoran kada smo igrali u Europi,da je nekako popraviti tu završnicu kod njega,bilo bi top.
  • rioda
    12.2k
    Šutala nema smisla držati u Dinamu. Ili prodaja (teško) ili posudba gdje će kroz kontinuitet igre probati izboriti novu priliku. Od sjedenja na klupi u Dinamu neće imati nikakve koristi ni on ni klub
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.