Par mi je puta rekao da se ništa ne brinem jer je on to sve riješio sa svojim prijateljima. Znao mi je reći da je sve to posao, a jednom me je i pitao: " Misliš li ti da bi ja njima toliko bio na dispoziciji, vodio ih na putovanja i davao im novac, a da oni meni nisu nešto obećali?" Izričito mi je spominjao da je sve to dogovorio sa sucem Vekićem. Osim toga, osobno sam predala više kuverti Dragi Tadiću. U njima su bili novci, a te su mi kuverte davali Zdravko i Zoran Mamić... Ja sam ih prepakiravala u veću kuvertu, a to je bilo negdje u vrijeme izricanja nepravomoćne presude u Osijeku. Zdravko Mamić mi je obično pod nekom šifrom kazao da je to paket za Tadića. Ja bih onda kontaktirala Tadića i rekla bih mu da imam paket za njega. On bi došao i to uzeo, a ja ne znam kome je novac bio namijenjen. Zdravko Mamić je često odlazio u restoran Zelenjak, a jednom mi je prije odlaska predao određenu svotu novaca da je spremim u kuvertu, što sam i napravila. Kada bi se vraćao s tih ručkova on je bio vidno dobro raspoložen te bi mi rekao da će optužnica biti obustavljena, a spominjao je i neovlaštenog tužitelja pa sam zaključila da je on išao na ručkove s Vekićem - kazala je V. Peras istražiteljima.
Ha jebote ovu nedjelju necu znati sta prvo da slavim. — Paggini
Istu stvar napravila je i početkom ovog mjeseca kad je taj kredit trebalo produžiti, iako je nova Dinamova vlast tu zaslugu pripisala sebi. Dogovorena je i suradnja s novim, bogatijim sponzorom FavBetom, koji će od sljedeće sezone biti na Dinamovom dresu, ali puno važnije je da se u Dinamo, dijelom zbog njezina utjecaja, vratio Arijan Ademi, a ostao je i Bruno Petković. " — Danko
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.