Ako sam dobro shvatio kolegu db-izbjeglica, on zagovara rješenje neke vrste platoa gdje bi stadion, na neki način, postao integralni dio parka Maksimir. — The Undertaker
to malo slovo "d" bi po tvojoj ideji bilo dugačko cca 350 metara.
za usporedbu, mamutica je dugačka cca 250 metara :grin: — db-izbjeglica
Ja samo apeliram da se ne širi negativa tamo gdje nema potrebe za njom. — Bosskovitz
Nije bed, do preseljenja nece jos bar 3 godine, a vjerojatnije nikad... — Jaro
Stadion u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu ide u rekonstrukciju u proljeće 2024. godine i kada bude završen, to nogometno zdanje bit će kapaciteta 12 tisuća mjesta, najavio je Tomislav Tomašević, zagrebački gradonačelnik, na današnjoj konferenciji za medije.
Ja samo apeliram da se ne širi negativa tamo gdje nema potrebe za njom. Volio bih upoznati tog koji je krenuo u neke veće radove u stanu i završio ih u roku, a nije morao imati javne natječaje, žalbe, izmjene projekata i slično. Sve što se događa, ova produljenja rokova od dva-tri tjedna, sve je to dio procesa i - nažalost - očekivano je i realno. Dok god nema nekih velikih i ozbiljnih zastoja ili nedajbože nestanka (političke) volje za stadionom, stadion ide naprijed, brže ili sporije. Eppur si muove! — Bosskovitz
samo ocekujem da se do trenutka preseljenja na Kranjcu.. rijesi sva potrebna dokumentacija kaj se Maksa tice. — Jurki
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.