• Žan
    661
    Ovaj E46 je decko izgubljen, nema veze jos je mlad, naucit ce.
  • Facke
    6.3k
    Decki. Opce nije vredne nikakve rasprave. Benkovic se nije uspel nametnuti v Trabzonsporu, vecinom je na klupe ili tribine nek da igra. Pitanje je v kakvem je i stanju koj se zdravlja tice. Realen transfer ali bez ikakve odstete.

Pograncic je definitivne igra pune bolsu sezonu od Benkovica. Prvotimec je , saku tekmu igra 90 minot, mislim cak da je same jednu ili dvije tekme propustil zbog kartona. Strasne dobru sezonu igra v Lecceu. Pograncic je za nas totalne nerealen transfer. Igovor do 2026 , vrednost na trzistu 6 miljuna €. A to mi za njega nemremo platiti.
  • BBB Mataa998
    2.6k

Lik sto si navalio na Pongracica,jel ti pobio pola obitelji ili sta?
  • juraa
    94
    meni je pongracic sad za repku izgledao top, sigurno iznosenje lopte i nije mi se cinio tolko spor kolko ti govoris, uostalom ti usporedujes igraca koji nije skupil niti jednu minutu u turskom prvenstvu skoro puna 4mj. i igraca koji je starter u svakoj tekmi u serie a...
  • Mihaljević
    13.3k
    Dečki raspravljate o stoperu koji je reprezentativac i koji ima odštetu preko 5-6M i tipu koji je zadnju solidnu utakmicu odigrao pod pokojnim Cicom u Salzburgu. Nađite balans.
  • Jos-Optimus
    6.5k
    Većina nas je vjerovala da ćemo biti prvaci, kad već laprdaš, onda barem laprdaj samo u svoje ime
  • Droljo
    18.8k
    Ništa dok sanjin i miro ne daju svoj sud!
  • Orc123
    12.6k
    Uopce je nepotrebno raspravljati o Pongracicu jer tko ga je gledao ove sezone mogao je vidjeti kolko je napredovao. Konacno imao sezonu bez ozljeda i vratio se u staru forumu. Isto tako iako bi ga volio vidjeti u Dinamu mislim da je nerealno s obzirom na to koja bi mu bila cijena, sigurno ne manja od 6mil eura. Isto tako nije mi jasna situacija s Perkovicem. Vidim veliki potencijal u njemu iako naravno ima jos djecjih musica. Rođen je za sustav 352 pa da igra lijevog stopera iako moze i s 2 iza samo treba jos iskustva . Jedino mozda se vode pregovori o prodaji za njega s nekim pa je nesto slicno ko Rukavina na zimu iako mi to nema smisla. U ovom trenu mislim da ga nema smisla pustati ispod 7mil eura a mislim da u buducnosti ta cifra moze se kretat i oko 10mil eura. Nije top talent ali je polivalentan i ima potencijala za tako velik transfer. Samo ne na beka jer to jednostavno nema smisla .....
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Pongracic je perverzno pojacanje ,ima cv koji govori za sebe ,dinamovac i nemogu vjerovati da se ovdje javljaju likovi koji ocito blage veze nemaju . Spor??? Sta su peric,sutalo ,pogotovo teo ,max brzi? Kao prvo kao sto kolega @Orc123navodi suludo ga se spominjati u kontestu sa nama jer ima værst ugovor i nema teorije da dodjem jer nemamo mi te šolde . A da bi bio top bio bi. Nama treba sto prije rijesiti situaciju sa petkom jer napadac vrhunski je onda neophodan
    Njegovu golovi i asisti su nam donjeli v cinu uspjeha , mi bez Petka nismo ni blizu ista momcad. Nadam se da maric radi punim parom jer nama niti kulen niti brodic niti mierez nemogu nadomjestiti Petka ni priblizno. A napadaca tog kalibra nikad necemo moci Dovesti. Jebem ti klauzulu i ko je postavi
  • Jaro
    10.5k
    I ekipa prica o brzini jer je eto u Dinamovom (i opcenito) hrvatskom DNK utkano ubijanje protivnika tempom i brzinom :rofl:
  • Droljo
    18.8k
    Mi ih spustimo na svoj nivo pa ih dobijemo na iskustvo :rofl:
    Svaka sličnost sa raspravom s budalom je slučajna...
  • Mali dioničar
    17.8k
    Pongracic je perverzno pojacanje ,ima cv koji govori za sebe ,dinamovac i nemogu vjerovati da se ovdje javljaju likovi koji ocito blage veze nemaju .Kujtim Shalla

Naravno da Pongračić nije loš igrač, ali da je tako kolosalan imao bi zacemetirano mjesto u reprezentaciji.

Nemojmo se podcjenjivati, Pongračić nije bio na popisu 25 igrača, a Dinamov Šutalo je igrao za broncu i igrao u Ligi nacija direkt iz HNL-a.

Dobar jest, ali da je perverzan onda bi on bio u Cityju, ne Gvardiol.
  • Neki tip
    21.3k
    Hoćemo li se sad opet 3 mjeseca čuditi da "ima onih koji ne žele Pongračića" kao što se većina čudila da je bilo nas (mada vrlo malo) koji nismo željeli Brekala?

Nisu mi u istoj kategoriji, Brekala izričito nisam želio i obrazložio sam zašto, nadajući se da će me demantirati ako ipak dođe, dok za Pongračića osobno i nemam neki stav jer ga nisam baš pratio.

No nije ni važno što bih ja, poanta je u tome da mi nije jasno kako niti 3 mjeseca nakon pouke s Brekalom o kojem se tisuću stranica želja i pozdrava ispisalo, opet valjda svi moramo biti "Borg" i misliti isto o Pongračiću. :chin:

Jbt odakle vam toliko nogometno samopouzdanje.. kako ste pobogu tako sigurni u svoje procjene?
  • hardek
    5.3k
    Nevjerovatno da se već jedno 6 stranica priča o Pongračiću i to u krug isto. Jedan kaže pre spor je, drugu kaže nije. Uopće neću ni ulazit u to da je totalno nerealno da uopće dođe
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.